Speltips: HC Sochi - Amur Khabarovsk

Ishockey 6/9

Gårdagen gick bra och spelet på Slovan Bratislava +2 gick in väldigt enkelt. Hela analysen jag hade om matchen föll in och Slovan spelade upp sig riktigt bra och fick in hela 39 skott på bortaplan i en sån svår match där man var stora underdogs. Så tanken först var att se om man kunde någon ruggig lina mot Yarslavl men där tycker jag nästan att man varit rätt snälla mot Slovan så blev att skippa där och försöka pricka in ett värde på matchen mot Cherepovets istället som är någon vecka framåt. Istället har jag tittat lite på dagens KHL match som är mellan Sochi och Amur och går 18:30 svensk tid. Matchen som snor åt sig mest pengar är helt klart Jokerit och det är inget lag jag vill röra på hemmaplan då hcp alltid är minusvärde och jag har inte så bred kunskap att mäta värden mot det laget.

Sochi inledde lite som väntat här i starten och har gång på gång visat att spetsen inte fanns mot varken SKA eller Omsk. Sen åkte man på en totalkollaps för 4 dagar sedan mot Vladivostok där man släppte in hela fem mål och hela den matchen kändes smått bisarr när man gjorde massa misstag första perioden och även om man skärpte sig efter det så är det jobbigt att hamna i 1-3 underläge efter första och andra laget kan enkelt sätta in sin defensiv och låta Sochi trötta ut sig. Mot Kunlun skärpte man sig och här vann man med lite flyt i övertid i en match där Sochi helt klart var bättre men där man hade problem med målskyttet och Kunlun hade även bra målvakt. Här borde nog Sochi vunnit med kanske 4-1 sett till det spelmässiga.

Tycker att det är svårbedömt för oddssättarna här i Asien att avgöra hur Sochi ska bedömas för normalt sett ska Sochi kanske till och med ner lite i odds men även oddssättarna vet ju om problemen där och har satt sig på ett säkert kort och kört klassiska 2.00 på hemmalaget -0.5. Sen får man ta matcherna mot Omsk och SKA med en nypa salt då dessa inte var KHL men sett till hur underdogs Sochi var så presterade man bra kontra oddsen och bortaplan. Att Sochi tappade 5 mot Vladivostok tar jag inte som ett argument mot Sochi utan det kan hända alla lag utan det är mer att man är så pass avtrubbade även på hemmaplan som gör att jag oroar mig lite.

Amur har inte inlett dåligt utan tvärtom man vann skotten mot både Sp Moscow och Jokerit på bortaplan och tryckte på rätt bra framåt med bra chanser men där man saknade spetsen helt. Man har haft en genomusel målvakt två matcher i rad och man kan nästan gå så långt som att säga att det är hans fel helt och hållet när man går ur en match med 79% och 84% när laget ändå spelar jämnt som underdog enligt oddset. Min bedömning är att det spelmässigt blir ganska jämnt här och det finns en liten varningsflagga för att det kan bli en del mål här och då från båda hållen. Både Sochi och Amur ska ha större utdelning på sina skott än vad man haft hittills och ett extra frågetecken kring Amurs målvaktssituation där. Båda lagen har inte som vana att släppa in PP mål och i och med skadorna Amur dras med på Filppi och Vl Ushenin så är det ju en spets som är borta även om man har bra stomme i laget.

Amur ska inte vara såhär dåliga och Sochi har inte visat framfötterna än, jag kanske tar en risk att gå lite på Amur men jag tvivlar starkt på att deras målvakt går in och gör en usel match ännu en gång eller om dom byter kanske.Spelar en +1 asian lina till 1.60. Som vanligt kommer alltid hemmalaget att spelas ner vid lunchtid och vi kan nog tänka oss Sochi stannar vid 2.40ish på -1 och som förra gången kan jag ju stanna och vara lite kylig men jag nöjer mig med 1.60 här. Amur är spelmässigt kanske en bit ifrån Sochi men då Sochi saknar spetsen och har problem med målskyttet så väger det upp att Amur inte är lika bra.

Amur Khabarovsk +1.0 (Asian, Regular-Time Only) @ 1.60 Pinnacle/Matchbook

Följ mig gärna på twitter under namnet @PLUSNHL där jag delar speltips

Info: Ni som kommer från min twitter som sett min andra spelbok där jag kör en strikt 1-3 skala på mina spel får tänka om lite här då jag på mina inlägg och ishockeyspelbok kör 1-5u skala men där mesta spelen är flat dvs att det är samma insats på alla spel och skrivs ofta medel då. Så ryggar du så ska du använda samma insats hela tiden om inte jag gapar om maxspel.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.