Speltips: Yekaterinburg - Slovan Bratislava

Ishockey 6/9

Yekaterinburg - Slovan Bratislava Idag blir det ett lite annorlunda inlägg och det blir inte nhl som det brukar bli. Nu när KHL har börjat har jag kikat lite på det som jag brukar och då jag alltid gillat statistik överlag så har jag såklart provat mina vingar även med KHL flera gånger med blandade resultat. Tanken är att det ska bli mer fokus på ligor utanför NHL och därför har jag lagt ner mer tid senaste året på att bekanta mig närmare med KHL och bland annat tyska ligan.

Yekaterinburg kommer från två raka vinster och varav en är mot självaste CSKA Moskva. Jag vill inte gå så långt som att säga att Yekaterinburg hade tur mot CSKA men bortalaget hade klart sina chanser och brände mycket samtidigt som man tog en rad onödiga utvisningar medans hemmalaget tog ovanligt få. Det resultaterade i två stycken powerplay mål för Yekaterinburg och man kunde koppla grepp om matchen redan efter första målet och med lite flyt fick man in ännu ett sent i matchen. Sammanfattning: CSKA extremt svaga här. Mot Dinamo Riga såg det betydligt bättre ut och jag håller Riga som ett väldigt svagt lag overall med avsaknad av spets och verkar aldrig riktigt prestera på bortaplan heller. Även här bjöd man Yekaterinburg på två powerplay mål och även här kunde man via powerplay koppla greppet om matchen. Här bedömer jag att hemmalagets 5v5 spel inte alls är så bra som det verkar om man ser till vinsterna enbart.

Slovan Bratislava har fått två tuffa matcher senaste tiden och också åkt på två föruster men det har varit mot tunga Tractor och Metallurg. Man gjorde bra ifrån sig spelmässigt även om spetsen som så vanligt alltid saknas. Vann skotten mot båda lagen trots stortorsk och jag vill inte kristiera målvakten i Slovan då man bjöd Tractor på 3st powerplaymål och bara det är ju under all kritik. Kan förstå att det blir svårt att plocka poäng mot ett vasst Metallurg som spelmässigt inte hade mycket övertag i matchen även om spetsen fanns där och man kunde utnyttja Slovans dåliga målvakt här och proppen var ur redan efter 14min och sen orkade inte Slovan mer.

Min samlade bedömning här är att Yekaterinburg är överskattade här och mycket hänger på att dom får in sina mål i powerplay och bara Slovan Bratislava kan hålla sig från utvisningsbåset så kan det nog hålla emot rätt bra här då man spelmässigt hänger med dom flesta lagen och har mycket skott på mål. Jag vågar inte yttra mig hur det kommer se åt målmässigt utan Ö/U i matchen ligger nog ganska korrekt som det gör här. Lyckas man hitta U 1.25 Första perioden hade det fungerat som spel också kan jag tro. Slovan tappade hela matchen mot Metallurg efter 14min och coachen lär trycka extra på att spela varsamt första perioden och mot Tractor gav man bort ett powerplaymål tidigt så det är också en faktor jag tror kommer göra att vi får se en ganska tam första period med ett defensivt Slovan Bratislava.

Framåt har man ju ingen vidare spets att komma med som jag sa tidigare men skotten finns där och i en tight match kan man mycket mål hålla ner siffrorna till en 2-2 1-2 2-1 match om jag ska chansa lite. Jag tror dock oddsen kan gå upp lite på bortalaget då nästan alla pengar trycks på hemmalaget då dom är stora favoriter och oftast får man en peak lite efter lunch för att sen gå ner lite igen, men då jag ska iväg lite snabbt under dagen kunde jag inte sitta och vänta tills då och hoppas på 1.90+ som det kanske skulle ge om man var lite kylig. Tycker inte man ska peta på +2.5 linan då det är helt onödigt då det väldigt sällan brukar tas keeper av stora underdogs om dom tex ligger under 3-1 och redan släppt in en i tom kasse, då går dom oftast upp så man behöver ingen extra 0.5 för att säkra vid ett sådant tillfälle. Och +1.5 är totalt livsfarligt och jag besitter inte kunskapen att kunna bedöma exakt värde på just underdogs där då man måste ta empty net goal i beaktning ännu mer än vad som behövs för en +2 AH lina.

- Slovan Bratislava +2.0 @ 1.833 Pinnacle Stake: Flat/Medel SBO med 1.80, 1.79+.

Följ mig gärna på twitter under namnet @PLUSNHL där jag delar speltips

Info: Ni som kommer från min twitter som sett min andra spelbok där jag kör en strikt 1-3 skala på mina spel får tänka om lite här då jag på mina inlägg och ishockeyspelbok kör 1-5u skala men där mesta spelen är flat dvs att det är samma insats på alla spel och skrivs ofta medel då. Så ryggar du så ska du använda samma insats hela tiden om inte jag gapar om maxspel.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt