Speltips: Tractor Sazi - Machine Sazi : Röd-gröna bröder!

Efter en veckas frånvaro är vi åter på banan. En vecka som inneburit att både Esteghlal och Perspolis förlorat sina respektive kvartfinaler i AFC-CL mot qatariska motståndare. Inte alls oväntad även om förhoppningen var annat. I ligan har det inte hänt så värst mycket mer än gamla vanliga med tränare som avgått och ersatts av typ sina företrädare eller spelare som inte fått ut löner och klubbledare som anklagar domarna för uteblivna poäng. Sepidrood som får ändå betecknas som krislaget nummer ett har åter anställt Ali Karimi som tränare och verkar som att ägarfrågan håller på att få sin upplösning då ena parten dragit sig undan striden. Som jag skrev förra veckan så kan detta bli lyft för laget men inte än och med uppehållet som är runt hörnet kan det ge en positiv effekt för laget. MachineSazi har äntligen fått igenom namnbytet och jag behöver inte skriva dubbla klubbnamn längre. Naft Masjed Soleimans tränare har begärt avsked men verkar inte som att klubbledningen accepterat detta, vi får se vad som händer. Veisi har en förmåga att vilja avgå flera gånger per säsong! Esteghlals tyske mittfältare Neumar har blivit tvungen att lämna Iran för tillfället då Trump och USAs ekonomiska sankitoner slår mot Neumars bankkonto som är hos Schweizisk bank. Får se om han kan lösa detta eller ej!

Veckans bästa spel och tillika ett MAXbet kommer förhållandevis tidigt då jag tror oddset på spelet kan sjunka ju närmare avspark vi kommer. Eftersom bet365 redan öppnat marknaden så finns det även limits så det räcker till flesta av er därute!

TractorSazi – MachineSazi: Orginalderbyt i Tabriz mellan de röda och gröna. Deby brukar vara förknippat med hat och motsättningar men inte i vissa delar av Iran och framförallt inte i Tabriz. Här är man mer som bröder och lagens respektive supportrar brukar stötta varandra i alla väder och även gå andra lagets matcher för heja! Lagen har flera kopplingar till varandra bla genom ägarintressen. Firouz Karimi som var MachineSazis tränare fram till helgen har fått gå efter att uttalat sig negativt kring klubben. Jag tror detta var svepskäl för att få in ”egna” på bänken och skulle inte bli förvånad ifall Khatibi gör comeback på bänken! Laget har iaf inte haft det lätt och med stora problem i inledningen av säsongen men trots detta krigat till sig fyra oavgjorda på fem första matcherna och en förlust senast mot ZobAhan. TractorSazi då? Real-Tractor som värvat alla stjärnor som går att värva ryktas vara på jakt efter ytterligare två landslagsspelare, nämligen Ramin Rezaian(free agent) och Haj Safi(lån från Olympiakos). Rezaian lär bli klar vilken dag som helst medan Haj Safi troligtvis går tillbaka till moderklubben Sepahan. Laget blir bättre och mer samspelta för varje vecka som går och senast spelade man stundtals fin fotboll i svåra bortamatchen mot Sepahan och lyckades få med sig en poäng hem efter drömmål på tilläggstid. Enligt rapporter gjorde japanen Sugita mycket bra inhopp och lär få starta i derbyt.Toschak vet om att det är ett måste med trepoängare för att vara med i racet om ligatiteln innan det blir för sent och att avståndet inte får växa mer utan minskas för varje match som går. Laget har visat sig vara riktigt starka på fasta situationer där Dejagha och Shojai kunnat leverera fina bollar till sina lagkamrater. Syskon-derby skrev jag tidigare och jag tror vi kommer att få se en ganska snäll match(Nu brakar väl helvetet lös bara för det) inför fullsatta läktare där de ramsorna vi får höra kommer bl a handla om ett fritt Azerbajian. Inget buande och inte heller stenkastning mot motståndarefans som sig brukligt i Iran. Klubbarna har på sätt och vis samma ägare även om det på pappret skiljer sig åt. Tractors ägare gör allt i sin makt för att få hem guldet(visar bla genom spelarköpen) och han har åsidosatt MachineSazi helt och hållet. Han skulle nog vara glad ifall laget klarar sig kvar i högsta ligan men inte mer. Ett guld skulle väga bra mycket mer än att "äga" två lag i högsta ligan.

Summa summarum: Ett derby där ALLA kräver och förväntar sig vinst för TractorSazi. Det kommer att vara typ en och halv miljon människor som mer än gärna ser att ca 20 grönklädda bröder lägger sig i matchen. Utöver detta har vi kvar faktumet att TractorSazi är bättre än sin motståndare på alla punkter och även om klubbarna inte haft så starka band till varandra skulle man vara stora favoriter i matchen. Hur jag än vänder och vrider, vilka faktorer jag än ställer mot varandra så kan jag inte se Real tappa poäng i matchen. Jag skulle påstå att rätt odds i matchen borde vara 1,70ish och när vi har både värde och bakgrund till vår fördel finns det inget att hålla igen på!

Spel i matchen: TractorSazi @ 2.0 hos Bet365






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.