Oj oj oj, vilken måndag vi hade med bloggspelen! Allt satt som en smäck och inga som helst konstigheter. Eller jo, Perspolis var riktigt illa ute och vann på ett självmål men vem bryr sig en dag som denna!

Vi tar sikte på tisdagens AFC-CL och hoppas på lika fin utdelning som de senaste bloggspelen och hoppas på fortsatt god tur.

Vi börjar med maskinen Al-Duhails möte mot Al-Wahda från UAE. Jag har sagt det innan och säger det igen, finns inget lag som rår på Al-Duhail bland turneringens deltagare från den västra halvan av AFC-CL. Laget är fortfarande obesegrade under säsongen i de matcher som verkligen gäller något och då ska vi komma ihåg att ligan är slut och AFC-CL spelar sista matchen gruppen. Helt obesegrad är man inte utan man har två förluster från en av de mindre viktiga cuperna som spelas i landet. Det som bör tilläggas är att i den cupen ställde man helt och hållet med sitt U23 lag. Man förlorade även supercupen som var starten på säsongen. Al-Duhail vill mer än gärna vinna sista matchen i gruppen och inkassera sjätte raka segern. Det skulle i sin tur innebära att laget även sätter rekord(om jag inte är helt fel ute) för gruppspel i AFC-CL. Laget kommer troligtvis att ställa upp med starkast möjliga lag även om man har semifinal i annan inhemsk cup redan på lördag. Man visade styrka i senaste matchen mot ZobAhan borta. Trots att man vilade en del spelare och ZobAhan behövde vinst för att säkra avancemang så vann man ändå matchen med 1-0.

Gästerna Al-Wahda kommer till spel även de med starkaste truppen men jag är inte helt säker på vilken elva man tänkt ställa upp med då laget fortfarande har liten chans till ligatiteln. Man har klart lättare motstånd än Al-Ain som leder med fyra poäng och två matcher kvar att spela.

Jag är övertygad om att oavsett vilka spelare som vilas i respektive lag och vilka som spelar så kommer Al-Duhail att vara bättre laget. Allt talar även för att hemmalaget kommer ev. att vila färre spelare än sina motståndare.

Då min övertygelse är stor över att maskinen Al-Duhail kommer att dominera och att odds kommer att falla under morgondagen väljer jag att komma med spelet redan under kvällen så att ni trogna följare hos @1x2se får högsta möjliga odds!

Spel i matchen: Al-Duhail + Ö 3,5 @ 2.40 hos bet365

                          Al-Duhail -1,5 @ 1.98 hos Pinnacle

 Jag skrev om Perspolis som ville slippa möta Al-Ahli i föregående inlägg. Perspolis vann sin match och därmed sin grupp. Detta innebär att varken Al-Ahli eller deras värdar Al-Jazira vill stöta på iranierna. Detta av flera anledningar, för det första så är Al-Ahlis chanser att ta sig vidare från första slutspelsomgången mycket bättre om man får spela sin hemmamatch på hemmaplan och inte neutral sådan. Man är ett sämre lag än tidigare upplagor och i behov av hemmastöd i slutspel. Al-Jazira föredrar troligtvis Xavis Al-Sadd som motståndare, detta pga. arabiska lagens insatser i Iran. Det finns nämligen stor risk för att det kan bli storstryk inför fullsatt Azadi. Därför vill man slippa Perspolis trots att laget har sämre kvalité i truppen än Xavis gäng. Inbördesmöte avgör tabellplacering i händelse av att lagen hamnar på samma poäng. Al-Jazira förlorade första matchen med 1-2 och behöver vinna med minst två mål eller 1-0. Mål åt något håll och andra laget kommer lämna ytor för att kvittera!

Spel i matchen: Ö 2,5 @ 1.80 hos Bet365

Alla rekar
Över 2.50 mål
2018-04-17 16:30
AL Jazira - Al-Ahli
5.00 u
4.00 u
AL Duhail SC -1.50
2018-04-17 16:00
AL Duhail SC - Al-Wahda SCC
5.00 u
-5.00 u
Duahil+Ö 3,5
2018-04-17 16:00
AL Duhail SC - Al-Wahda SCC
5.00 u
-5.00 u
Ett inlägg av
Abay Abay

Senaste speltips från AFC Champions League

Alla speltips från AFC Champions League
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord