En snabb och kort blogginlägg inför två av dagens matcher i AFC-CL med avspark

kl. 16:15.

Vi börjar i UAE och mötet Al Wasl-Perspolis. Hemmalaget åkte på förlust i Theran förra veckan och har gett upp turneringen till förmån för inhemska ligan där man slåss om tredjeplatsen. En plats som ger laget möjlighet att spela AFC-CL även nästa år. Man har matchats tufft och formen varit på dekis. Många nyckelspelare har gått skadad och inte tillbaka i full matchform ännu. Man hade en ung startelva förra veckan och något som man fortsätter i dagens match enlig tränaren. Hurvida brassarna Lima och Caio kommer att få spela eller ej är inte bekräftat på åt något håll men mesta talar för att åtminstone Caio kommer att vilas. Perspolis kommer till matchen helt avslappnade och kan spela utan press. Man ställer upp med ordinarie lag och bör inte ha några problem att avfärda dagens värdar Al Wasl.

Spel i matchen: Perspolis -0,5 @ 1.74 hos SBObet

Gruppens andra match spelas i Qatar där Al Sadd tar emot Nasaf Qarashi från Uzbekistan. Al Sadd ställer upp med helt ordinarie lag och man lät sin stjärnor vila i senaste ligaomgången då man inte hade något att spela för. Även Xavi är tillbaka i truppen och kommer troligtvis att starta idag. Uzbekiska lag är väldigt svaga på bortaplan och nästan aldrig lyckas med att knipa några poäng. Idag ställs man mot ett starkt hemmalag som vill avgöra matchen snabbt och enkelt avfärda sina gäster.

Spel i matchen: Al Sadd -1 @ 2.05 hos SBObet

Ni har väl inte missat MAXspelet som har avspark 13:15:

https://1x2.se/spelbloggar/46/abay/6980/vi-tar-tractorn-till-banken

Alla rekar
Al-Sadd Club -1.0
2018-03-13 16:15
Al-Sadd Club - Nasaf Qarshi FC
5.00 u
5.25 u
Persepolis FC -0.75
2018-03-13 16:15
Al Wasl - Persepolis FC
5.00 u
1.85 u
Ett inlägg av
Abay Abay

Senaste speltips från AFC Champions League

Alla speltips från AFC Champions League
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord