Speltips: Copa Sudamericana

Hej!

September går fortsatt bra och analysen i det senaste blogginlägget satt klockrent. Precis som jag räknat med så gick matchen under 2.5 Och Antofagasta löste ett oavgjort resultat med sig hem, riktigt skönt då jag anser mig ofta ha duktigt oflyt dem få gångerna jag trots allt rekar underspel.
Men Copa Sudamericana är det nu i varje fall och jag har hittat ett spel tills ikväll.

Junior - Cerro Porteño - Copa Sudamericana

Avspark: 20 Augusti 02:45

Ett högintressant möte mellan två mycket populära klubbar. Hemmalaget Junior har inför den pågående säsongen fått ett ordentligt ansiktslyft. De har plockat in ett antal stjärnor, däribland 50-faldige landslagsspelaren Teofilio Gutierrez och irrationelle Yimmi Chara, två spelare av yppersta kvalité som hade varit ett rejält lyft för vilket sydamerikansk lag som helst, och som de levererat! Junior senaste svaga ligaresultat blev direkt bortblåsta och man seglade tidigt upp i serieledning trots den otroligt tuffa konkurrensen i den Colombianska ligan. Idag placerar de sig på en fin andraplats efter att de lagt i bromsen en aning (rotation) pga deltagandet i just Copa Sudamericana. Yimmi Chara är i skytteligaledning och har slagit sig tillbaka in i det Colombianska landslaget, ett gott tecken på hans men också Juniors nuvarande form. De har gjort flest mål framåt, släppt in nästminst mål bakåt och är ligans hemmastarkaste lag. Imponerande minst sagt.

Cerro Porteño är oftast bland dem 3 bästa paraguayanska klubbarna och var ruskigt fina för ett par år sedan, såpass att de kunde störa vilket motstånd som helst och gå långt i dem kontinentala cuperna. Idag är Cerro Porteño inte riktigt där. Efter vinsten i 2015s Clausura så har man inte riktigt lyckats utmana om ligaguldet på allvar på "3" säsonger. De har slutat 4a, 5a och 6a av tolv lag, vilket inte alls är godkänt. Dagens trupp är otroligt osexigt för att vara Cerro Poeteño och resultaten har hittills uteblivit. Visst har man en del poäng men Cerro har inte hunnit vinna en enda match mot kvalificerat motstånd i ligan än och lottningen hittills i Copa Sudamericana har varit ett skämt.

Ikväll tror jag att Junior fina form håller i sig. På hemmaplan är man otroligt starka och har radat upp 9 hemmasegrar i rad. Man dras inte med några större problem och Teofilio var tillbaka i ligan efter en skada och således är Juniors radarpar Teo - Chara med från start.
Cerro Porteño, som redan har ifrågasatts av fans och media, ska ha sämre chans än vad oddsen säger. Junior -0.5 plockas till 1.74 hos Unibet med 3u (flat). Finns även att hitta till 1.72 i detta nu hos asiaterna.

Vamos!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt