Speltips: Klasskillnad i Copa Sudamericana

Hej på er!

Bloggen är i kanonform med 5 raka vinster efter att Club America kvitterat igår på tilläggstid. Spelet satt väääldigt hårt inne trots att America radade upp massvis med chanser under matchens gång, chanser som borde förvaltats betydligt bättre. Men, vinst som vinst :) Idag fortsätter bloggen med ett spel som känns riktigt bra på förhand. Sitter själv lite bättre till än nuvarande odds och hann dessvärre inte få ut inlägget förrän det börjat röra på sig. Nuvarande odds är dock fortarande spelbart men det är också där jag drar gränsen. Nåväl, ska inte slösa mer tid ifall oddset fortsätter gå åt fel håll för eventuella ryggare.

Audax Italiano - Botafogo - Copa Sudamericana

Avspark: 13 April 00:15

Oj oj oj, snacka om två lag som lever i skilda världar. Chilenska Audax Italiano är fortfarande ett riktigt jojo-lag i den inhenska ligan. De hade en formtopp ifjol som bar relativt högt upp på tabellen men trots en väl genomförd säsong, med lagets mått mätt, så hade man känslan att de kunde både förlora och vinna mot vilket inhemskt motstånd som helst. På den vägen har det fortsatt men dessvärre med en negativ sluttning på Audax forkurva. Nu har det istället blivit att de vinner sällan och kan förlora mot vilket lag som helst, både hemma som borta.

Audax säsong har hittills varit en riktig besvikelse. De ligger just nu SIST i chilenska ligan efter 8 spelade omgångar med raden 1-2-5 och målsaldot 9-16. Inte ens ett svårt spelschema kan man skylla på då man förlorat mot alltifrån titelutmanare till förväntade bottenlag. Vart felar det då? Om vi börjar bakifrån. Lagkaptenen och måvalkten Peric har en grym högstanivå, men han fyller också snart 39 år och blir således ojämnare för var dag som går. Defensiven var svajjig redan ifjol när det trots allt gick bra och idag är de än mer skakiga. Offensivt har nyförvärvet "El Loco" Abreu floppat stenhårt. Audax matcher svänger fram och tillbaka konstant och den gamle globetrottern har inte fysiken för att spela det spelet längre, eller ptja, den fysiken har han faktiskt aldrig haft. Den enda spelaren som kan komma undan med äran i behåll i Audax trupp just nu är brasilianska anfallaren Sergio Santos, och han har vart skadad en del fram och tillbaka under säsongen och är således, om än fortfarande bra, långt ifrån formtoppen.

Botafogo är ett av brasiliens klassiska lag. De är inte det profilstarkaste laget i landet men likväl ett brasilianskt lag av hög klass. De har precis vunnit Campeonato Carioca, regionsmästerskapet i Rio de Janeiro, före andra storklubbar som Fluminense, Vasco da gama och Flamengo. Formen, som räckte till en kvartsfinalplatsi Copa Libertadores ifjol där de åkte mot regerande mästarna Gremio, verkar således ha hållt i sig även i år. De dras med ett par skador men det är inga spelare som är omöjliga att ersätta och de ställer upp med ungefär samma elva som vann Cariocafinalen i söndags.

Att chilenska ligan är underlägsen den brasilianska ligan är något jag påtalat flertalet gånger. Har svårt att se hur den nuvarande chilenska jumbon, som kommer till matchen med 3 raka förluster, bl.a. på hemmaplan mot ett Universidad de Chile som vilade dem flesta av sina nyckelspelare samt nu senast mot Concepcion, som blev totalt massakerade av brasilianska Vasco da Gama i Copa Libertadoreskvalet, skall kunna hålla emot ett brasilianskt lag med massor av rutin och med självförtroendet i topp efter sin senaste titel. Spelet ter sig därför ganska logiskt IMO och det handlar bara om huruvida Botafogo går för K.O redan i det första mötet eller ej.

Mitt spel: Som jag nämnde i början av inlägget så sitter jag lite bättre till än vad spelbolagen nu erbjuder. Har själv Botafogo -0.25 till 1.80 med 4.5U (1.5x flat). SBOBet erbjuder just nu 1.71 på samma spel vilket är godkänt, men också ungefär där jag lägger min gräns (1.70). Det rekas med 3U, vilket är detsamma som ett flat bet.

Vamos!


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% riskfritt upp till 500 kr
9.6
+18 Min insättning 200kr | Regler & villkor gäller | Vinster från Free Bet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se
100% upp till 500 kr
9.5
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.
200% upp till 1000 kr
7.9
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Snabbare

100% upp till 2500 kr

+200 spinn i casinot

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
MrGreen

100% upp till 500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.