Speltips: Manchester United-Rostov

Gårdagens bloggspel (U3 mål i matchen mellan Atletico Madrid och Bayer Leverkusen) gick in utan problem eftersom matchen slutade 0-0. Den sjätte raka vinsten i bloggen blev därmed ett faktum.

Idag har jag hittat ett intressant spel på en av dagens matcher i Europa League. Matchen börjar kl 21:05.

Spel: Ibrahimovic att göra mål på nick @ 7

Bookie: Unibet

Värdering: 1/5U

Manchester United

United har haft det jobbigt i ligaspelet på sistone. Man fick bara med sig en poäng från hemmamatcherna mot Bournemouth och Hull vilket inte är godkänt. Europaspelet har gått ganska bra även om 1-1-resultatet borta mot Rostov var en missräkning. Cupspelet har i övrigt gått helt okej. Laget har vunnit både ligacupen och Community Shield men åkte ur den mera prestigefyllda FA-cupen när man förlorade med 1-0 borta mot Chelsea.

Även om United inte alltid får resultaten med sig gillar jag den fotboll som laget har spelat den senaste tiden. Jag tycker att United ser bättre ut än förra säsongen, men trodde faktiskt att de skulle vara ännu bättre med tanke på att man har värvat in riktigt bra spelare inför säsongen. Pogba har inte levt upp till mina förväntningar och Mkhitaryan och Bailly har fått ganska lite speltid så United har inte riktigt fått ut det de ville ha när de köpte in nya spelare. Ibrahimovic har å andra sidan levererat. Han har spelat 40 tävlingsmatcher för klubben och gjort 26 mål. Sju av de 26 målen har varit nickmål.

Laget har haft ett ganska tufft spelschema den här månaden. Kvällens match är den fjärde match som United spelar i mars och en del spelare är förmodligen lite utslitna. Nyckelspelarna Ibrahimovic och Mata satt dock på bänken när man mötte Chelsea i måndags så de bör åtminstone vara utvilade.

Manchester Uniteds skadelista: Rooney, Martial och Schweinsteiger.

Rostov

När Rostov kom tvåa i ryska Premier League (toppdivisionen i Ryssland) förra säsongen blev nog många förvånade. Laget utmanade till och med storlaget CSKA Moskva i kampen om ligasegern men fick se sig slagna med två poäng. Jag ska erkänna att jag i övrigt har ganska begränsade kunskaper om Rostov. En av få matcher jag har sett laget spela är matchen mot United för en vecka sedan. Rostov spelade överraskande bra fotboll och stod upp bra mot United. Slutresultatet 1-1 var helt rättvist och Rostov hade till och med kunnat vinna matchen. Det är dock allmänt känt att Rostov är bättre hemma än borta. På hemmaplan har man till och med besegrat Bayern München med 3-2. Borta föll man däremot med 5-0. Ett annat exempel på skillnaden mellan Rostovs spel på hemmaplan och spelet på bortaplan är att laget vann med 4-0 hemma mot Sparta Prag för att sedan spela 1-1 när man besökte Prag. Det (jämförelsevis) dåliga bortaspelet har med andra ord varit en röd tråd för Rostovs Europaspel.

Rostov har, precis som United, haft ett tufft spelschema den senaste tiden. Man har spelat fyra matcher sedan den tredje mars och spelarna lär vara trötta, inte minst med tanke på att Rostov inte är ett lag som brukar delta i det europeiska cupspelet.

Rostovs skador och avstängningar: Dzhanaev (tveksam), Gatcan, Kalachev och Granat.

Det kanske är svårt att förstå att jag har lagt ett spel på Ibrahimovic att göra mål på nick med tanke på att jag till viss del har hyllat Rostov och betonat att Uniteds resultat inte har varit särskilt bra den senaste tiden. United är emellertid ett bättre lag än vad Rostov är. Rostov är svårslagna hemma men är inte i närheten lika bra på bortaplan, vilket har varit extra tydligt i CL och i EL. United har sett starka ut på hemmaplan i EL och har kört över lag som är minst lika bra som Rostov (t.ex. Fenerbache och Feyenoord). Ibrahimovic har varit riktigt stark i luftrummet sedan han kom till United och han har visat att hans huvud är en av hans största tillgångar. Det har inte heller skadat att det finns en hel del fina inläggsfötter i Uniteds lag och att de ofta spelar in bollen med syftet att Ibrahimovic ska nicka in den. Mycket talar för att Rostov kommer att få det väldigt svårt när man gästar Old Trafford ikväll. United bör med andra ord göra några mål varav åtminstone ett mål sannolikt är ett nickmål från en utvilad Ibrahimovic.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.