Speltips: Malli ordnar seger för Mainz!

Mainz gjorde en helt okej insats mot Dortmund senast. Man fick inte röra bollen speciellt ofta men det är något man får räkna med på Westfallen. Laget slet i alla fall in det sista som vanligt.

Om man inte tog en historisk poäng för sitt Kosovo i veckan eller nätade för Tyska u21 så stannade man hemma och klättrade i Mainz. Schmidt ordnar ständigt med aktiviteter för att alla ska bli ännu bättre polare med varandra. Lagets physio knep förövrigt andraplatsen när man försökte bestiga rampen på kortast tid. Det bedriften får man tolka som man vill..

Rasmus Bengtsson blev i förra veckan klar för en lånesejour i franska Bastia. Ledningen ser fortfarande en potential i honom men Kumla-sonen har haft svårt att ta en tröja. Superb lösning för alla parter. Mainz största skillnad i år är att man inte längre har en världsmålvakt. Karius såldes till Liverpool men skadade sig oturligt nog i samma veva, tills dess lever Mingolet på lånad tid. I stället skall Jonas Lössl vakta kassen, dansken köptes in från Guingamp inför denna säsong. Den tyska u21 keepern i Jannik Huth är tänkt att backa upp. Jag tror att innan säsongen är slut har OS-silvermedaljören tagit över. Men det är bara på den positionen jag kan gnälla, Schmidt har behållit 9/11 startspelare och värvat många spännande namn. I anfallet kan jag knappt ta ut två ordinarie även om Malli kommer vara självskriven i någon form. En annan dansk med ett bekant-klingande namn som aldrig verkar friska till är Emil Berggreen. Dansk-Kroaten köptes in i Januari efter succén i Braunschweig, men har alltså inte spelat en sekund än. Den andra startspelaren man tappade i fönstret var Baumgartlar. Den centrala mittfältaren lämnade för Bayer Leverkusen och nu när Danny Latza är skadad så finns i detta läge ingen som kan axla rollen på defensiv mitt.

Bortalaget inledde sin säsong med att spela 2-2 mot nykomlingen och allas hatlag Red Bull. Hoffenheims 3-manna mittfält hade väldiga problem och släppte till förvånansvärt många chanser. Med en herre som Malli på topp i Mainz lägret kommer man inte komma lika billigt undan som sist. Hoffenheim är traditionellt ett dåligt lag på resande fot och normalt sett vinner man 3-4 gånger per år. Mainz ska inte vara ett av dom lagen. Här har man bara vunnit en gång. Inför söndagens möte kommer man sakna två av deras tio forwards i Terrazzino och Mark Uth. Jag överdriver inte här utan vem som helst av dessa tio kunde starta så i anfallet finns det bredd.

Mainz är ett bättre lag i grunden och ska vinna en sån här match 2av3 i mitt tycke. Det lilla orosmolnet är slipsen från defensiva mitt till den något oprövade målvakten, och eftersom linan har spräckts sju av de tio senaste gångerna lagen har möts så blir det två spel här.

Med vetskapen om att detta är den blott andra omgången så väljer jag en försäkring här. Mainz -0.25 till oddset 1.77 hos Unibet. 2/4 Unit.

Över 2.5 mål spelas hos Pinnacle till 1.70. 1/4 Unit.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt