Speltips: Svagt Astra Giurgiu

Gårdagen gick inte som planerat då Ferencvarosi bara orkade med att vinna med 1-0 vilket inte är ett uselt resultat, utan ett bedrövligt resultat. Iofs så ger 1-0 vinst samma 3 poäng som en 4-0 vinst gör, men det finns så mycket kapacitet i laget för denna liga mått mätt att dem borde rulla ut alla lagen utan några större problem. Kanske är just problemet att dem känner sig lite väl överlägsna och försöker göra det där lilla extra och svåra så att det ska se snyggt ut för publiken. Ferencvarosi håller jag mig borta ifrån ett tag iaf tills dem börjar prestera på riktigt igen. Hur som helst, ingen idè att fortsätta älta det, utan vi blickar till dagens utbud.

Liga 1 har en match redan idag i Poli Timisora - Botosani vilket jag plockat två spel i. Sedan har vi Europa League vilket jag normalt sett inte vill blanda mig in i, men måste göra ett undantag då mitt Astra Giurgiu möter West Ham.

I Rumänien så tror jag på ett möte med en del mål:

Poli Timisoara - Botosani ö2.25 @ 1.84 2/5 U

Botosani ö1.5 @ 2.14 2/5 U

Unibet

Rumänien Liga 1

Spelstopp 17:30

Timisoara som väntat med 3 raka förluster i ligaspelet och 8 insläppta. Defensiven är akilleshälen verkligen. För många missar gör att dem släpper väldigt enkla mål och bjuder på missar. Senast mot Astra så drog man på sig två straffar. Mot Pandurii en. Annars ser dem ser helt okey ut med Elek, Croitoru och Barbut som nyckelspelare. Här hemma säljer man sig dyrt och kämpar ändå frenetiskt tills domaren blåser av. Deras -14 poäng som dem har med sig från säsongens början sitter naturligtvis i huvudet på dem hela tiden och dem vill verkligen börja jobba sig ifrån den situationen så snabbt det bara går, men hittills utan resultat.

Botosani är ett lag som bjuder på finspel och fröjdig anfallsfotboll. Senast mot Steaua så förlorade man visserligen, men man skapade mycket fina chanser och hade boll i virket bl.a. I bortamatchen mot Voluntari släppte man in 4 mål, men det pratades om att den kan ha varit uppgjord på förhand. Framåt finns det olika alternativ. En snabb och skottglad Fulop, en lång huvudstark Matulevicius och en ofta utmanande Astafei. Har dock en ytterback som ofta går bort sig och kanske ibland är väl offensiv i Popovici. Sett till chanser man skapar så borde man gjort mål mot Steaua, men även fler mot Gaz Metan i cupen och ytterligare nåt i fina hemmavinsten mot Cluj. Här kommer man att få flertalet fina lägen mot det virriga Timisoaraförsvaret och tycker att man ska ha finfin chans att lyckas peta in minst 2 bollar.

West Ham @ 1.769 3/5 U

West Ham -1 AH @ 2.45 1/5 U

West Ham ö1.5 @ 1.88 2/5 U

Pinnacle + Unibet

Europa League Kvalet

Spelstopp 20:15

Det tar verkligen emot att skriva, men Astra Giurgiu ger jag inte några större möjligheter att gå vidare från detta möte. West Ham söker revansch efter förra årets uttåg mot just Astra Giurgiu och tar man uppgiften på allvar så kommer det gå lekande lätt.

Förra årets Astra som gick och vann ligan är tyvärr inte detsamma detta året, och inte heller jämfört med matcherna mot Köpenhamn nyligen. Förra året hade man Constantin Budescu som ledde laget som numer är i Kina. Nu i år har det varit William De Amorim, Boldrin och Teixiera. Dem två förstnämda har nu lämnat för Steaua Bukarest och kvar finns inte så mycket kvalité längre. Teixeira är en hårt jobbande mittfältare som trots sin ålder är i riktigt bra skick, men det är skillnad att spela mot rumänska och "bättre" lag. Toppmålskytten Alibec är fortsatt skadad och kommer säkert lämna när han är tillbaka.. Astra Giurgiu faller samman är känslan och jag tycker man ska vara glada om man lyckas hamna på en topp 4 placering i ligan så som laget ser ut nu. För att inte glömma så har man fortsatt också sin tränare Sumudica avstängd som han har varit från slutet av förra säsongen. Anledning? Betting.. Innan matchen mot Köpenhamn i Danmark fick han t.ex inte flyga med i samma flygplan som spelarna då det kunde riskera att han skulle "prata med spelarna" *facepalm*.. I hemmamatchen mot danskarna som slutade 1-1 så ska man vara oerhört glada över att det inte slutade med förlust då Köpenhamn redan där visade sig vara numret större.

West Ham.. Inget lag jag vet jättemycket om. Men har hört mig för och tränare Bilic ska tydligen satsa mer på EL spelet detta året än föregående vilket låter positivt för spelen. Mindre bra för Astra. Spelen bygger på Astras svaga trupp just nu som faller isär för var dag som går. I hjärtat hoppas jag att jag har fel angående spelen och att Astra löser det på nåt sätt, men hjärnan säger motsatsen och att Astra får det oerhört jobbigt ikväll.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.