Speltips: NHL: Dåliga mot ännu sämre när Canucks och Wild möts

Vancouver Canucks - Minnesota Wild

Spännvidden på hur mycket man får på Vancouverseger hemma mot Minnesota Wild varierar rejält, men jag hajjade verkligen till när jag såg 2.90 hos bet365. Förvisso har bröderna Sedins Canucks inte direkt rosat marknaden den här säsongen, och ligger i den nedra halvan av Pacific Division. Inte någon gång under säsongen har man vunnit mer än två matcher i sträck, och nu kommer man direkt från en hemmaförlust mot mediokra Toronto. Dessutom är svenske backklippan Alexander Edler långtidsskadad. Vad talar egentligen för Canucks? Jo, att man möter ett lag i ännu sämre form.

Minnesota Wild var i riktigt skaplig form fram till årsskiftet, men därefter är det inte mycket som stämt. EN vunnen match på de fjorton senaste, och stryk av både stort och smått även om det sällan runnit iväg ordentligt. Under februari har de dessutom haft ett extremt tufft spelschema. Laget har släppt in 25 mål på 6 matcher, och det finns inget som talar för att något skulle förändrats just i natt.

Vi kan dessutom hoppas på att Vancouver ställer svenske Jacob Markström i mål. Han har fyra raka segrar, och känns mycket stabilare än Ryan Miller som främst fått försterollen denna säsong. Oavsett vad är allt över 2.65 på Vancouver i ordinarie spelbart tycker jag.
UPDATE: (11:31 sv tid) Markström ska vara bekräftad för start.

Florida Panthers - Pittsburgh Penguins

Det här är också ett intressant möte i Eastern Conference. Divisionsledande Florida i Atlantic, dokumenterat starka hemma, tar emot Pittsburgh som kämpar i mitten av stenhårda Metropolitan.

Pittsburgh har blandat och gett en del, och är svårt bedömda. Det är dock mindre än tio dagar sedan de slog just Florida borta på övertid. Tre förluster på de tio senaste. Sidney Crosby har varierat insatser av ren världsklass med att försvinna helt i matcherna, medan lagets andra stjärna Evgeniy Malkin levererat på en bättre lägstanivå om än inte med samma extrema topp.

Florida Panthers kommer till detta möte med två stora hemmaförluster, och har bara vunnit en av de fem senaste matcherna. Sett över hela säsongen, och i synnerhet första veckorna efter nyår visade laget att de verkligen har en enorm högstanivå, och får ses som favoriter i den här matchen. Det kommer att bli hårt, men när jag hittar 2.38 hemma för Florida hos Unibet spelar jag det.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt