Speltips: NHL: Trippel-tisdag

Stor omgång i natt, med massor av matcher. Flera av dem är riktigt svårtippade, och bolagens odds ger ingen direkt hjälp på traven. Jag har dock hittat ett par möten som jag tror att det finns pengar att hämta i. Jag slår till med tre bets i natt.

Montreal Canadiens har jag pratat mycket om, och lagets totala haveri i och med målvaktsstjärnan Carey Prices skada. Nu tar de emot ett starkt Tampa Bay Lightnings, som har vunnit åtta av sina tio senaste matcher. Vad vi dock kan notera är att Lightning är ett utpräglat hemmalag, och inte alls lika starka på bortaplan. Laget har fått stryk i sina två senaste bortmatcher, medan Canadiens kommer med två segrar till detta möte. I och för sig mot måttligt skräckinjagande Edmonton och Carolina. Nu kan man dock hitta hemmaseger i ordinarie tid ända upp till 2.70 hos Betsson, vilket jag tycker motiverar spel i natt.

Säsongens verkliga giganter Washington reser till Nashville för ett möte mot ett mellanlag i Central Division. Caps visar inga tecken på att mattas av och Braden Holtby i mål går allt mer mot att cementera sig som en av de starkaste kandidaterna till Vezina Trophy som årets målvakt. Ovechkin öser in mål, och centrarna Evgeny Kuznetsov och Nicklas Bäckström ligger och snittar en poäng per match. Tre raka segrar just nu, medan Nashville - som egentligen inte är något dåligt lag - blandar finfina uppvisningar med riktiga plattmatcher. Både Betway och bwin ger 2.45 på bortaseger, vilket jag tar.

Kvällens sista spelade match är Dallas Stars bortamöte mot Minnesota Wild i en divisionsuppgörelse. Minnesota ligger näst sist här, och Dallas tvåa efter Chicago. Dallas fick storstryk av just Chicago i helgen, och har haft det tungt efter jul, med många förluster. Samtidigt ställs man nu mot ett Minnesota som inte vunnit på nästan tre veckor, och har nu fem raka förluster. På de sista elva matcherna har man tio förluster varav nio i ordinarie tid. 2.60 på Dallas Stars hos BetVictor eller Betsson är tillräckligt.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt