Speltips: NHL: 2.20 på hemmaseger för ett av ligans formstarkaste lag är taget

Philadelphia Flyers tar emot Manhattans stolthet New York Rangers i morgon kväll, och hemmalaget kommer till detta möte med tre raka segrar i ryggen. Man förlorade förvisso förra mötet för knappt tre veckor sedan, även då på hemmaplan, men det var på straffar. Totalt har lagen mötts tre gånger tidigare i år, och Philly har 2-1-överläge i den kampen. Rangers blandar toppmatcher med tveksamma insatser, och Henke känns inte lika omänsklig som han gjorde i början av säsongen. Med tillräckligt bra odds (minst 2.30) tycker jag Philly-seger i ordinarie känns spelbart. Rangers skulle jag inte spela under 2.90. Många av bolagen har i skrivande stund inte släppt odds på denna, men både Guts och Unibet erbjuder 2.55 på Flyers, vilket väl räcker!

Vi slänger in en till. Tampa Bay Lightning tar emot Pittsburgh Penguins i natt. Två väldigt formstarka lag, men med övertag för Lightning i mina ögon. Tampa har bara förlorat två matcher i år, och bara tre av segrarna har gått till övertid. Pittsburgh kommer med fyra raka segrar. Tampa har dock hemmaplansfördel och Pens har sett avsevärt mycket svajjigare ut på bortais, och jag spelar gärna Tampaseger över 2.0. Det bästa jag hittat är 2.20 hos BetVictor.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt