Speltips: Juventus - Real Madrid

Champions League är tillbaka och det är verkligen en hektisk period vi går igenom just nu. Real Madrid är i Turin för det första mötet emellan dem och den gamla damen, Juventus. Det är reprisen ifrån fjolårets final, med undantaget att man nu spelar 2x90 minuter istället.

Men om vi beger oss direkt till Real Madrid så har man ju nu steppat upp igen när det som mest räknas, även om man själva nog gärna hade sett utdelningen börjat komma tidigare. Utdelningen i målkolumnen är viktig här, man har kämpat och man har tagit sig till 100%-iga målchanser egentligen hela säsongen, utan att ha fått utdelning. Men som så ofta annars släpper det tillslut och det ser riktigt bra ut i Madrid-lägret när vi entrat denna del utav säsongen.

En annan sak som slagit mig är den harmoni som verkar infunnit sig, Ronaldo ger bort straffar och laget kämpar för enskilda spelare i hopp om att de ska bryta sin förbannelse (läs Benzema) och i princip alla frågetecken som gäckat laget under säsongen är för det mesta utredda, för stunden åtminstone.

Zidane har förutom Nacho, en helt skadefri trupp att välja emellan där den stora gåtan inför tisdagens match blir hurvida Isco eller Bale startar.

I Juventus så är läget lite tuffare, efter 0-0 mot SPAL borta följde man upp det med en inte helt övertygande första timme hemma emot Milan. Tur då att Allegri är duktig på att förändra matchbilder, samt hade en betydligt tyngre bänk att ta hjälp utav än sina motståndare. 3-1 slutade matchen och en självförtroendeboost utdelades till Khedira, som varit under isen länge.

Och många blickar kommer att hamna på den rutinerade Tysken under matchens gång, då Juventus saknar Pjanic, men också Benatia i mittbacksledet som ofta hjälpt till med sorteringen när Khedira tappat mark. Det är två extremt tunga pjäser Juventus saknar och det krävs att Sami verkligen kommer upp i nivå om detta inte ska vara över efter första mötet.

Tur då att man är väldigt hemmastarka, samt får förstärkningar i Mandzukic men även att Cuadrado kunde hoppa in och göra skillnad i helgen. Offensivt finns inga som helst problem, mer än vem/vilka som startar tillsammans med Dybala och Higuain. Frågan är ju också hur man formerar mittfältet, där Allegri på presskonferansen berättade att det blir antingen Bentancur eller Marschisio som tar Pjanic plats. Man kan nog utgå från en 4-3-2-1 och är det alex Sandro samt De Sciglio som tar ytterbacksplatserna, är det fortsatt en väldigt offensiv elva. Det blir Rugani eller Barzagli som ersätter Benatia.

Juventus vill givetvis ha övertaget inför runda två här, men med avsaknaden utav ryggraden i Pjanic/Benatia kommer man minst behöva göra två mål för att ha chans på en seger, Juventus är också bäst när man går ut i stenhård press och är aggresiva, det vore nog ödestigret om man försökte försvara sig till ett resultat här med de avbräck man har.

Som jag var inne på så har målskyttet släppt för Real Madrid och deras målchanser kommer att dyka upp under matchens gång, det är ifrånkomligt helt enkelt. Oavsett om det blir ett bollförande Real eller ett kontrande så har vi med stor sannolikhet minst ett bortamål att räkna med här, då gäller det också att Juventus steppar upp och går för det och det tvivlar jag faktiskt inte på att man inte gör. Självklart kommer en taktisk, försiktighet någonstans vara närvarande men med dessa förutsättningar och de extrema kraftpaket lagen besitter offensivt så har jag otroligt svårt att se denna match bli mållös och kommer första målet, ja då är jag helt övertygad om att det kommer fler, samtidigt som 2.25 känns som en lite väl låg lina. Båda lagens dubbelmöten i åttondelsfinalen innehöll även de samtliga Ö2.5 mål och har nästan varit ett tema i de senaste årens slutspel och jag anser det finns ett fint värde i detta som blir mitt spel i denna match som jag ser fram emot extremt mycket.

Ö2.25 spelas till 1.95 hos SBObet.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.