Speltips: Målglatt Torinoderby?

Jag hade inte möjligheten att se hela matchen mellan Köln och Dortmund men en av få sekvenser jag såg var när Modeste tyvärr missade ett riktigt fint läge för Köln i den första halvleken. Dortmund verkade dominera matchen men såg ineffektiva ut. Lördagens bloggspel blev ingen succé eftersom matchen bara slutade 1-1.

Söndagen bjuder på flera bra matcher, bl.a. Manchester United-Tottenham, Schalke-Bayer Leverkusen och Torino-Juventus. I det här blogginlägget ska jag skriva om ett spel som jag har lagt i matchen mellan Torino och Juventus. Matchen börjar kl 15:00. Inlägget blir kortare än gårdagens inlägg eftersom jag har skrivit om båda lagen flera gånger tidigare i bloggen. Anledningen till detta är att det blir tjatigt om jag tar upp samma saker här som i tidigare inlägg. Om ni vill ha ytterligare info om Torino och Juventus kan ni läsa om vad jag har skrivit om lagen i tidigare inlägg:

23/10 (Torino) - https://1x2.se/spelbloggar/30/dagens-spel/2980/eftermiddagsmoete-i-turin

25/10 (Torino) - https://1x2.se/spelbloggar/30/dagens-spel/2996/malkalas-i-milano

29/10 (Juventus) - https://1x2.se/spelbloggar/30/dagens-spel/3032/stormatch-i-italien

31/10 (Torino) - https://1x2.se/spelbloggar/30/dagens-spel/3048/oeverspel-i-serie-a

7/12 (Juventus) - https://1x2.se/spelbloggar/30/dagens-spel/3303/juventus-dinamo-zagreb

Spel: Torino-Juventus, Ö2,5+BLGM @ 2,4

Bookie: bet365

Värdering: 4/5U

Torino ångar på i ligaspelet. Laget är inne i en bra period och har tagit tio poäng de senaste fem matcherna. Motståndet har å andra sidan inte varit det svårast tänkbara. Ikväll väntar en mycket svårare uppgift när Juventus står för motståndet. Torino har dock skött sig bra när topplagen har besökt Stadio Olimpico. Segrar mot Roma och Fiorentina och oavgjort (2-2) mot Lazio talar sitt tydliga språk.

Anfallsstjärnan Belottis målproduktion har kommit av sig lite på sistone. Han har inte gjort mål sedan den 20:e novmeber men jag tycker ändå att han har gjort helt okej insatser i matcherna därefter. Jag tror därför inte att de två mållösa matcherna är början på en längre formsvacka för Belotti. Torino är på det hela taget ett bra fotbollslag. Det är framför allt anfallsspelet som är lagets styrka. Defensiven är inte usel, men laget håller nollan alldeles för sällan. Tre hållna nollor på 15 matcher är inte tillräckligt bra för att konkurrera om Europaplatserna och det är egentligen det enda Torino behöver förbättra för att ha en chans att komma topp fem.

Torinos skadelista: Benassi (tveksam), Molinaro och Obi.

Juventus ser ut att vara tillbaka igen efter den oväntade bortaförlusten mot Genoa för två veckor sedan. Segern mot Atalanta förra helgen var ett kraftbesked. För den som inte har följt Serie A den här säsongen låter inte en vinst mot Atalanta som något speciellt, särskilt inte för ett lag som Juventus. Detta är fel, eftersom Atalanta har gjort en väldigt bra säsong. Innan förlusten mot Juventus hade Atalanta en förlustfri svit på nio matcher.

Juventus följde upp segen mot Atalanta med en inte lika imponerande seger mot Dinamo Zagreb i CL. Lagets spel ser lika bra ut som vanligt (bortsett från matchen mot Genoa där man gjorde en usel insats) och det ska mycket till om inte Juventus tar ligatiteln precis som vanligt. Man har ligans överlägset bästa trupp och det är få spelare från andra Serie A-lag som skulle kunna ta en plats i Juventus.

Juventus skadelista: Dybala (tveksam), Alves, Barzagli, Bonucci, Mandragora och Pjaca.

Faktorer som talar för en målrik match:

1. Juventus saknar två ordinarie backar. Både Barzagli och Bonucci är skadade vilket naturligtvis försvagar Juves defensiva spel.

2. Statistiken (det har blivit Ö2,5+BLGM i sex av Torinos sju hemmamatcher den här säsongen och samtliga matcher där Torino har mött bättre lag på hemmaplan har resulterat i Ö2,5+BLGM).

3. Torinos formstarka anfallstrio och Juventus fina anfallsspel med Pjanic och Higuain i spetsen.

4. Torinos svaga defensiva spel.

5. Torinoderbyn brukar vara målrika (man hade vunnit pengar i fyra av de fem senaste Torinoderbyna om man hade spelat på Ö2,5+BLGM).

6. Intensiteten som följer av att det är derby.

Jag har svårt att förstå det höga oddset på Ö2,5+BLGM i den här matchen. Juventus är visserligen kända för sitt fina försvarsspel men mycket av det är borta nu när man saknar Bonucci och Barzagli. Dessutom ska man inte underskatta Torinos offensiva kvalitéer.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.