Speltips: Kan en dålig start vända till ett bra avslut?

Speltips: Immortals ML

Liga: ESL Pro League Finals

Odds: 2.10

Units: 2/5

Bolag: EGB (Finns hos bet365 till 2.00, Betway till 2.05 m.fl)

Spelstopp: 2017-05-31 ONSDAG 19:45

Idag är det dags för lillebrorsan till SK, kallade Immortals, att vända på steken efter två förluster från dag ett. Dessa förluster hämtades mot FnaticInferno med 9-16 och sedan mot storebror SKMirage med hela 5-16. Det finns egentligen inte så mycket att säga om dessa förluster, de fanns helt enkelt ingen chans för Immortals igår. Fnatic var för bra, speciellt med tanke på att det är deras bästa karta och alltid har varit det. Fanns heller ingen chans mot SK som har en fantastisk form nu. Däremot, tro det eller ej, ser jag en bra möjlighet att detta vänds imorgon.

Immortals kommer möta EnVy idag, efter dom möter G2. Mot G2 lär det inte gå så jättebra, men det är inte omöjligt. Om det nu går åt helvete dock, är det viktigt att göra allt dom kan för att kunna vinna de sista två matcherna. Detta mot EnVy och Cloud9. Hur allt detta kommer gå är fortfarande en hemlighet men jag tror som sagt att de kan samla ihop sig och trycka ner dessa lagen med full kraft.

EnVy är faktiskt en perfekt motståndare för Immortals. Detta är ett lag som inte har en super bra form, ett lag som inte har en speciellt bra struktur, ett lag som inte har en super bra map pool och framförallt ett lag som inte har ett bra psyke. Helt enkelt ett perfekt lag för Immortals att ta sin första vinst mot. För Immortals har ärligt talat ett väldigt bra svar på just dessa svagheter som EnVy besitter. Visst, Immortals form är inte super bra heller, men å andra sidan kan dom väga upp det med sin map pool och sin struktur. De har också ett psyke man inte klankar ner på.

Individuellt är båda lagen lika bra. Skulle ge en liten edge till EnVy på den individuella nivån men den taktiska nivån är Immortals långt före. Detta laget har spenderat bra tid tillsammans och har lyckats hitta varandra väldigt bra. Har faktiskt gjort sig av med sin senaste rekryt från SK vid namn FNX vilket jag ser som ett stort misslyckande då han var det femte elementet som kunde lösa rundor åt Immortals när det inte gick speciellt bra för hela laget. Har istället dragit ihop en spelare vid namn kNg till laget och det i sig är ingen dålig spelare, men tiden han har fått ihop med detta laget är inte speciellt stor. Det är helt klart en bra spelare och en spelare som kan göra det där lilla extra när tillfället ges men just nu är det relativt svårt att avgöra effekten han kan ha på laget.

EnVy har börjat turneringen rätt okej. Har skrapat ihop en vinst och två förluster på sina tre första matcher från dag ett. Visst, det låter ju inte bra det där, men sett till motståndet dom mött får man ändå säga att det är rätt bra. Började med att nästan skrapa ihop en vinst mot G2 där dom förlorade med 14-16 efter att ha legat under med 4-11 i halvtid. Får ses som ett rätt bra styrkebesked trots allt, men de har också en väldigt bra feeling när dom möter G2. Blev sedan överkörda av FnaticInferno med 9-16 där de inte såg helt hundra ut. Lyckades dock skrapa ihop ett par rundor mot slutet men lyckades aldrig komma ikapp helt och hållet. Fick tillslut en möjlighet spela mot Cloud9 på en av EnVy's bättre kartor och det löste dom rätt enkelt när dom stängde ner Cloud9 och vann med 16-11.

Det är ett lag som är lite fram och tillbaka. De är inte direkt det där laget man lägger ögonen på och de jobbar rätt mycket i skymundan, detta eftersom G2, även kallat superlaget, stjäler all uppmärksamhet, men dom verkar trivas där och de gör sitt för att sticka upp nosen lite då och då. Överlag är det ju ett bra lag. Men där finns en del svagheter som tidigare nämnts som förstör för dom när det gäller, och nu gäller det. Nu gäller det verkligen.

Skalar man ner det till kartor så skippar EnVy Overpass, instant ban från deras sida. Immortals ban är rätt svår, dock tror jag de väljer att skippa Nuke här då EnVy är rätt vassa där. Train, Mirage eller Cache lär vi heller inte få se då båda lagen bör sikta på att få spela Inferno eller Cobblestone mot varandra. Två kartor båda lagen är bra på men som Immortals bör få en fördel på med tanke på hur strukturerat dom spelar där. Överlag har Immortals övertaget på kartorna. Har en bättre och större map pool.

Båda lagen lär vara taggade till max på denna matchen då båda känner att de har en vinst i bagaget här. Jag tror dock Immortal**s kammar hem vinsten. I mina ögon, ett bättre lag just nu, även om de har en femte spelare de inte har spelat med alltför länge. Immortals** har spelare som kan skina upp och ta kommando och vi bör se dom stiga fram imorgon.

Detta lär bli en grym fight






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.