Speltips: Los Cruzados får chansen

Äntligen var det helg!

Vi är på väg in i den sista raksträckan i chilenska och mexikanska ligan. Det senaste blogginlägget har inte avgjorts än men oddset har dock skjutit upp i höjden? Ser verkligen ingen anledning till detta, så är ni tomma så skulle jag kunna tänka mig att plocka 1.5xflat på Audax Italiano +0, om man känner sig bekväm i att gå emot marknaden så pass hårt. Den höjningen känns ärligt talat helt ologisk, hoppas att inget fuffens är på g där. Idag har vi flertalet fina spel, ni hittar dem som vanligt i spelboken.

Universidad Catolica - San Luis - Primera Division Chile

Avspark: 5 November 00:30

Universidad Catolica är laget av top three som varit i den djupaste svackan av dem alla. För trots att Colo Colo och La U inledde säsongen katastrofalt så har de lyckats vända skutan och är nu inblandade i titelkampen. För Catolicas del har utvecklingen som bekant inte gått åt rätt håll. Catolica ligger just nu på en pinsam 13:e plats, alltså ligger man fjärdesist. De har endast gjort 8 mål framåt på 11 omgångar, endast bättre än Iquique och nykomlingarna Curico. Men ju längre säsongen fortskridit desto bättre har det sett ut, åtminstone på det spelmässiga planet. Ganska svårt att tro om man ser till deras form, eller hur? Dock inte helt oförväntat enligt mig sett till säsongen och vilka motstånd det ändå handlat om.

En faktor som haft en ganska stor betydande roll för Catolicas resultatrad har varit avsaknaden av Diego Buonanotte. Diego Buonanotte är en spelare som jag rankar otroligt högt, lätt top 3 i ligan bland dem offensiva spelarna när han är i form. En spelskicklig och målfarlig "tia". Buonanotte har inte spelat en match för Catolica på över en månad. Istället har han varit i hemlandet och gjort sin sjuke far sällskap. Men nu i veckan återvände Buonanotte till Universidad Catolica och är åter uttagen i truppen. Det är ett riktigt stort plus! För floppen, Santiago Silva, har inte alls levt upp till förväntningarna och har istället agerat målsumpare match ut och match in.

Men, resultaten till trots så har alltså Catolica faktiskt sett ganska bra ut. Om vi bortse från förlusten mot Huachipato, där Silva drog ett rött och det mesta gick emot Catolica, så är det trots allt imponerande insatser Catolica stått för. Man var minst lika bra som Colo Colo i derbyt för ett par veckor sedan, man slog Iquique ganska klart och i den senaste derbyförlusten mot Universidad de Chile var man det bättre laget på plan, även om resultattavlan givetvis hade en påverkan på själva matchbilden. Vi skall inte glömma bort att bägge äkerivalerna är i kanonform och är ligans just nu formstarkaste lag. Jag vill också lyfta fram Jose Luis Muñoz som har fått hoppa in en del på sistone och bidragit med en hel del, framförallt i det senaste derbyt.

Jag tror att Catolica, som visat mycket positiva tendenser i sitt spel under dem senaste veckorna, har det som krävs för att skapa tillräckligt mot svaga San Luis. San Luis har även de gått in i en svacka. De har samma resultatrad som Catolica på dem 6 senaste ligamatcherna (1-1-4) men har då släppt in betydligt fler mål och visat upp sig från sin allra sämsta sida.

Till det här mötet är Santiago Silva fortfarande avstängd i Catolica och Fuenzalida är borta pga skada. Den förstnämnda bryr jag mig inte speciellt mycket om any more. Har gått och väntat på att han ska explodera men tiden har nu runnit ut för hans del. Catolica har dessutom bekräftat att han inte fortsätter i klubben nästa år, så hans motivation är nog långt ifrån på topp. Fuenzalida däremot är ett avbräck. Lagkaptenen är en duktig ytter som har hästlungor, sällan matchavgörande men en högkvalitativ spelare. Dock väger Buonanottes återvändo över för min del trots allt, Buonanotte kan avgöra matcher på egen hand och är en viktigare pjäs i maskineriet.

Catolica bör ta en ganska säker 3 poängare här mot ett av ligans svagaste bortalag, ja kanske rent av det sämsta laget i ligan overall i skrivande stund. Universidad Catolica -0.75 spelas till 1.83 hos Pinnacle, investerar i vanlig ordning 3u på detta. Los Cruzados glädjer fansen idag och börjar redan nu att bygga inför den kommande säsongen.

Vamos!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.