Speltips: La U vs Los Arabes

Jag fortsätter att tugga på även om det senaste bloggspelet på under 3.5 mellan Boca - Alianza Lima var kört redan i halvtid efter att gästerna såg ut som valfritt div 4 gäng för dagen.. Idag riktar vi blickarna mot Chile och Santiago!

Primera Division

Universidad de Chile - Palestino, spelstopp 19/5 02:00

Los Azules eller La U som man mer kallas i folkmun har haft det tufft de sista veckorna med enbart 1 vinst på de 8 senaste och även om 3 av dessa har varit matcher i Copa Libertadores som i sin tur inneburit rotation i ligan så är det ett rejält underbetyg för en klubb som har ambitionen att vara det bästa laget i Chile.

Palestino har även dem problem, 4 raka matcher utan vinst mot lag som inte direkt håller samma kvalité som nattens motståndare och faktum är att man har bara vunnit 2 av sina 10 sista matcher i Primera Division.

Jag kommer göra något som är väldigt ovanligt för min del, nämligen att spela både hcp och total i en och samma match. För läget är så här att båda lagen dras med mycket skador och avstängningar men det är Palestino som kommer få lida mest. Los Arabes har båda anfallarna Matias Campos Lopez 11/4 och Roberto Gutierrez 11/7 skadade och dessa kommer inte komma till start till kvällens match. Detta innebär att ett Palestino som redan med dessa två anfallarna saknade spets kommer vara än mer uddlösa och då har jag oerhört svårt att se hur man ska göra mål borta mot La U.

Universidad de Chile har här en kanonchans att hänga på toppen och återta en av platserna till nästa säsongs Copa Libertadores, man vet hur skadeläget ser ut i motståndarna och kommer komma ut med en rejäl tro på att det här är fullt möjligt. Senast spelade man 1-1 i derbyt borta mot Universidad de Catolica, en väl genomförd match vilket också borde boosta själförtroendet.

Jag väljer att spela:

4/5 units på Universidad de Chile -0.75 @ 1.95 hos SBObet.

3.5/5 units på Under 2.75 @ 1.90 hos SBObet.

/AndreasB1897






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt