Speltips: Ianakiev/Mercier - Kelly/Lovett

Hej,

Strålande match vi fick ta del av i det senaste blogginlägget. Jag trodde de skulle ha en chans på förhand, en bra sådan, men att de skulle gå in och köra över motståndet med 6-0 6-2. Det hade jag svårt att tro, men väldigt skönt att det äntligen kan sitta precis så som man vill. Det händer alldeles för sällan i den här branschen.

Ianakiev/Mercier - Kelly/Lovett (2) @ 1.9 Turnering: ITF USA F24 Spelbolag: bet365 Värdering: 5/10U Spelstopp: 21:30

Två av de tröttaste namnen på touren har parat ihop sig denna vecka för att spela dubbel ihop. Jag pratar givetvis om Ianakiev och Mercier som väldigt länge varit aktiva på touren men aldrig någonsin gjort något vidare ifrån sig.

Ianakiev spelar mindre och mindre där han verkar fokusera mer på att coacha vid sidan av än att spela själv. Formen är långt ifrån på topp och även om han historiskt gjort några bra resultat i dubbeln så är det inte mycket som tyder på att det fortfarande är den nivån han håller.

Mercier har jag alltid sett som en mycket medioker spelare. Dyker alltid upp i turneringar där startfälten är dåliga och i början kunde han inte ta tillvara på det men har senaste året börjat göra en massor resultat. Vet inte vart det kommer ifrån, för mig är det ett mysterium likt de sju underverken.

Mercier lyckades vinna en titel i dubbeln i Thailand på något helt makalöst sätt när de i flera matcher var riktigt illa ute. Efter det verkar man tycka att de båda bör vara favoriter idag. Något jag har väldigt svårt att hålla med om.

Kelly och Lovett syns inte mycket nu för tiden. Mycket av det beror på att man spelar mycket collegetennis och därav inte riktigt gått på proffskarriären än. Lovett har spelat en del förr i tiden och är en personlig favorit. En riktig amerinansk grinder som har ett bra varierande spel.

Både Kelly och Lovett var i toppen av sina klasser på juniortiden och sågs båda som stora framtidslöften. Än är man inte så gamla så det finns mycket tid kvar. I dubbeln har Lovett ett par resultat tidigare, och en del bra prestationer från turneringar. Jag ser honom inte direkt som en dubbelspelare men han har vapnen för att på den här nivån kunna spela bra i formen.

Kelly tror jag är svår att värdera för bolagen. Har spelat bara ett fåtal dubbelturneringar men i några av dom har det varit på Challengernivå och där han nästan slagit ut toppspelare på den nivån men förlorat i super tiebreaks. Kelly har en bra serve och det tror jag kan spela sig bra i dagens match.

Som ni kanske märker hyser jag ingen större respekt för motståndet idag och det bör inte Kelly/Lovett heller göra. Dom är båda väldigt mycket bättre tennisspelare och det ska räcka gott och väl i dagens match. Det är ett litet lurigt motstånd som alltid biter en i röven när man tror allt är frid och fröjd men håller man fokus ska det vara vinst här. Jag tycker Kelly/Lovett ska vara favoriter och spelbarheten hittar vi ned till 1.66.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt