Speltips: Vi välkomnar grussäsongen!

Hej!

Återigen en riktigt bra utgång för oss i helgen då Imai och Niki vann den väldigt sena finalen i Japan F2 efter 6-3 6-4. Kändes hela tiden som numret större och hotade verkligen i motståndarnas serve, bra jobbat från dom och otroligt skönt att kunna fortsätta få bygga upp april månad i alla fall någon dag ytterligare. Igår blev det inget spel, utbudet var inte det roligaste igår, men idag så kör vi på igen och den här gången så välkomnar vi in grussäsongen. Nu drar den igång på allvar.

Koolhof/Middlekoop - Chardy/Martin (2) @ 2.03 Turnering: ATP Marrakech 250 Spelbolag: Unibet
Värdering: 5/10U
Spelstopp: 14:30

Vi kickar igång grussäsongen med en start i Marocko där det för veckan vankas en 250-turnering på ATP-nivå. En väldigt intressant match har vi att tillgodose oss direkt här på dagen och det är mellan holländarna Koolhof/Middlekoop och fransmännen Chardy/Martin.

Holländarna är rätt så frekventa på den här bloggen och jag spelar nog både på dom och emot dom rätt ofta. En stor anledning till det är att jag känner att spelbolagen har svårt för deras värderingar kring dom, ena stunden är man alldeles för stora favoriter och nästa gång är man för stora underdogs. Eller som idag, man bara är favoriter. Visst, det ligger ju såklart något i det att man så här på inledningen av året verkligen gjort bra ifrån sig på ATP-nivå. Man lyckades på något konstigt sätt vinna 250-turneringen i Sydney och bara några veckor senare tog man sig till final i 500-turneringen i Rotterdam, där omkring har man också hunnit blanda det med dels en tidig utgång när man försvarade titeln i Sofia och nu senast, ett riktigt bottennapp i Sophia Antipolis mot ett rätt så dåligt dubbelpar.

Därav väcks också mina orosmoln kring dom, är de verkligen så bra som oddset säger idag? Min mest spontana tanke, är nej. Trots att man gynnas mest av gruset och är ett väldigt samspelt par vid det här laget, så tycker jag inte de ska vara favoriserande idag, för paret de möter är trots allt i min mening bättre dubbelspelare.

Jag tror nog att det mesta speglar just kontinuiteten i oddset idag, att holländarna vecka in och ut spelar ihop och enbart satsar på dubbeln. Men jag tycker snabbt att man då tar för givet att motståndarna inte är lika bra. Chardy och Martin har tvärtemot mer visat att de är ett otroligt giftigt par och nu har man bara spelat tre turneringar ihop, men den ende de spelat hittills i år tog de också sig fram hela vägen då de vann 500-turneringen i Doha efter att ha slagit ut en hel del bra motstånd. Året innan spelade man båda Masters-turneringarna i Indian Wells och Miami där man tog sig två gånger om till kvartsfinalen och tyvärr fick se sig segrade mot just då, världens bästa dubbelpar. Så det finns en hel del styrka här och ja, det var hardcourt då, och nu grus. Martin missgynnas en del av gruset absolut, men han är ingen dålig spelare för det. Inte direkt någon som är den bästa från baslinjen vilket gör att han missgynnas, men samtidigt besitter han en tillräckligt bra serve för att kunna hålla hög press och tillräcklig kraft i grundslagen för att kunna spela bra. Till det så har han faktiskt Chardy med sig idag, vilket kompletterar det ytterligare, då vi här har en otroligt stark spelare från baslinjen och som kommer göra det möjligt att skapa stor variation för dom på gruset.

Jag tror på en bra chans för fransmännen idag och att de besitter en större fördel då de enligt mig är de två bättre dubbelspelarna och att de båda är två rätt kraftfulla spelare, vilket gör att man kan hela tiden sätta press på Koolhof/Middlekoop. Holländarna gillar att försöka styra spelet och det på sitt tempo och jag tror att tillåter man inte det, så kommer man ha en riktigt bra chans att utnyttja holländarnas spel. Koolhof brukar kunna vara ett osäkert kort, framför allt i andra servarna, och där tror jag framför allt det finns mycket för Chardy att hämta som sitter på ett fint returspel.

Bolagen säger att holländarna bör vara favoriter här men jag håller inte riktigt med och anser att det minst bör vara 50/50 här. Enligt mig är fransmännen de som besitter en högre kapacitet och om de får fram det, så bör de ha en riktigt god chans idag. Vi får helt enkelt hålla tummarna.

Allez!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.