Speltips: Mot Boston!

Goood dag kamrater, hoppas ni har en trevlig torsdag!

Kvick genomgång från igår där vi hade Braves som gästade Nationals i Washington att gå över 4.5 runs. En match som för vår del började väldigt bra och man fick iväg en homerun direkt i första inningen på Cole, jag tänkte ganska så direkt att det här skulle bli liknande siffror för Cole som han hade i första matchen. Men Cole tog sig samman och det blev inte mer än 2 runs över 9 innings.

Nu kommer det intressanta, så - det står 2-1 i nionde inningen. Nationals sista chans att kvittera för att ta det till extra innings, man drar iväg en homerun och vi har 2-2 på tavlan när vi går in i tionde inningen. Då höjdes våran chans på Ö 4.5 från 5% till 10% att sitta. I elfte inningen tar Braves ledningen med 3-2 plus att man har löpare på andra och tredje bas med 0 outs. En hit och vi hade varit hemma. Man lyckas dock inte få iväg en hit på 3 försök och istället går turen till Nationals som nu i deras tur på något sätt lyckas kvittera till 3-3 och skickar vidare matchen till 12e inningen.

I den toflte inningen gjorde Braves inga misstag när man hade chans att dra iväg på riktigt, man slog ut några hits och fick med sig 5-3 innan inningen var över. Något man ska ha credd för är att man inte buntade i läget när man hade en lead-off single utan körde på som vanligt. Otroligt flyt igår men det är ju givetvis kul också när man har lite tur med sig i liren. Braves Ö 4.5 hittade hem, efter mycket om och men.

Jag struntade i Red Sox - Yankees igår, Price var på kullen och han är verkligen 50/50, gjort två outstanding starter men har också en tendens att totalt kollapsa som han också gjorde igår. Blev utbytt efter första inningen efter att han kände något(?) förstod jag det som och efter att han släppt 4 runs. Ursäkt eller inte? Det får var och en bedöma själva, men han har sina stunder Price. 10-6 till Yankees skrevs det till slut och vi fick återigen en extremt offensiv match. Inatt är inget undantag.

____________________________________

BOS Red Sox - NY Yankees

Speltips: Båda lagen 3 runs eller fler @1.67

Bolag: Betsafe

Värdering: 6/8 units

Spelstopp: 01:10

____________________________________

Startande för BOS Red Sox -

Rick Porcello, som går för en 2.84 ERA över 2 starter. Har med sig 12 innings, är noterad för 11 strikeouts och landar på en 1.03 WHIP.

Porcello har börjat denna säsongen klart godkänt, men man bör komma ihåg att likt Price enbart har stått emot ett totalt avsågat Rays som denna säsongen kan komma att vara ett av ligas sämsta lag. I dessa starterna gick han alltså 12 innings och släppte 4 runs. Är en defitivt bra pitcher men som förra året gjorde en av sina sämsta säsonger när han gick för en ERA strax under 5 över sina 33 starter. Har alltså stunder då han är väldigt bra mot diverse lag men är helt övertygad om att han får en tuff start ikväll när Yankees gästar för sista gången denna serien, speciellt när han bara har mött Rays som inte är i närheten av Yankees denna säsongen.

Startande för NY Yankees -

Sonny Gray, som går för en 3.60 ERA över 2 starter. Har med sig 10 innings, är noterad för 12 strikeouts och landar på en 1.60 WHIP.

Gray som kom till Yankees förra året från Athletics gjorde en bra säsong, hade totalt för bägge lagen en 3.55 ERA över hans 27 starter. Har inlett denna säsonger på ett bra sätt likt Porcello men har även han inte mött något lag av den tyngre kalibern. Orioles och Blue Jays har stått som motstånd när han har startat. Gått som jag skrev 10 innings och släppte över dessa 11 hits 4 runs plus att han drog iväg 5 walks. Inte släppt så mycket runs som det hade kunnat vara med tanke på antalet hits och walks, därför tror jag precis som Porcello att natten nu kan bli lite av en chock när han står emot betydligt bättre motstånd som helt klart tar bättre hand om situationer så som när man har löpare på baserna och att han med det släpper mer runs än vad han har gjort i hans första två matcher.

Så - vi har två stycken pitchers som är bra, som har bra kontroll när man kastar men som bägge har startat mot väldigt mycket mindre bra lag än vad man inatt står emot. Inte gör det bättre att båda lagen är extremt offensiva som jag nämnt många gånger tidigare och det visade Red Sox minst sagt i första matchen för att sen se Yankees kontra med 10 runs i andra och man själva i match två trycker in 6 runs. Yankees får man ändå ta med en nypa salt i första matchen, att stå mot en av ligans bästa pitchers och se vad han gör med sina kast samtidigt som man inte kan göra ett smack åt saken gör det inte lätt offensivt. Lättare bli det däremot nu när man möter en Porcello som jag skulle säga inte kommer kliva in här med hög-form.

Red Sox har sett ruskigt bra ut offensivt sen starten, man har fullständigt daskat in runs och ligger på ett snitt strax under 6 runs per match samt 9.36 hits per match. Kommer säkerligen inte göra några 10 runs inatt, men att man ska kunna nå 3 är en helt klart möjlig uppgift. Yankees bör även kunna göra tillräcklig skada på Porcello för att sedan på bullpen trycka in minst en run, om man nu inte löser alla tre på Porcello direkt. Serie-final inatt där bägge lagen återigen kommer dyka upp med bästa möjliga uppställning och köra stenhårt. 5,6-4 till Red Sox?

Betsafe ger oss 1.67 på att båda laget gör 3 runs eller fler i matchen, taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.