Systemförslag: Oddset Powerplay - Tisdag 26/2

Powerplay 2/26

Tisdag och ett PowerPlay-system som innehåller sju SHL-matcher och en match från svenska divison 1. Ska försöka hitta de bästa dragen inför systemet som förhoppningsvis kan generera en vinst. Kupongen nedan är på 108 rader och kostar således 108 kronor att spela.

Klicka här för att rygga vårt Power Play-system!

Frölunda HC Malmö Redhawks
1. Frölunda HC - Malmö Redhawks Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Frölunda tar emot Malmö i vad som är systemets första match. Här väljer jag att spika ett formstarkt Frölunda som innan förlusten mot serietvåan Luleå, vunnit fyra raka matcher och i vissa stunder verkligen imponerat. Malmö svänger otroligt mycket och jag trodde att de minst skulle klara krysset i matchen hemma mot Skellefteå i lördags. Där blev det förlust med 0-2. Malmö såg bra ut i första perioden mot Skellefteå men det spelet kom av sig och man kom aldrig upp i den nivån som krävdes för varken seger eller poäng. Ser Frölunda som ett klart bättre lag för tillfället och spikar göteborgarna här.

HV71 Örebro HK
2. HV71 - Örebro HK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

HV71 tar emot Örebro hemma i Kinnarps Arena i Jönköping. Jag tror på en ganska så jämn match här, åtminstone till en början och utöver matchens streckfördelning på denna kupong, så har jag skrivit ett speltips till matchen som går att hitta här. När det gäller strecken och dess fördelning så tycker jag att 1X är det bästa alternativet för denna match. HV71 är starka hemma och borde med lagets kvalité, inte förlora samtliga tre poäng här. Örebro är förvisso i bra form och har uppvisat ett bra spel de senaste veckorna - vilket gör att det även känns sannolikt med ett kryss vid fulltid.

Luleå HF Rögle BK
3. Luleå HF - Rögle BK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Serietvåan Luleå tar emot åttan Rögle och precis som i match 1 tror jag på att spika hemmalaget. Luleå är bra och ser riktigt vassa ut just nu. Fem raka segrar och man trummar på riktigt bra i spelet. Dess motståndare för dagen, Rögle, är även dem starka men tycker inte att de har spelet och materialet för att hänga med Luleå i den form som norrbottningarna befinner sig i. Mycket mer spets, vilket har visat sig avgörande i de senaste tuffa matcherna mot Frölunda och Skellefteå. Man har dessutom tre raka hemmasegrar efter fulltid mot starkt motstånd - Frölunda, Malmö och Djurgården. Spikar Luleå.

Mora IK Brynäs IF
4. Mora IK - Brynäs IF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Mora mot Brynäs i systemets fjärde match och här faller även systemets första helgardering. Mora lite halvt avsågade med nio poäng upp till säker mark samtidigt som Brynäs kämpar för en play-in-plats. Ja, visst, motivationen hos Brynäs kan mycket väl fälla avgörandet. Men med tanke på att Mora bör spela för hedern och för fansen på hemmaplan samtidigt som Brynäs dras med tunga skadeavbräck och har brister i spelet, gör att helgarderingen inte går att undkomma här.

Skellefteå AIK Färjestads BK
5. Skellefteå AIK - Färjestads BK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Skellefteå kom samman mot Malmö efter skadan på Jimmie Ericsson och avstängningen på Emil Djuse och lyckades där vinna med 0-2 där man var bra samtidigt som det fanns mer att önska av Malmö, vilket jag nämnde till match 1. Skellefteå ställs här emot serieledande Färjestad som gick på halvfart mot Timrå där man bara knep två poäng. Kanske är man mer taggade här och är man det, ja då har man chansen att vinna matchen, vilket man nu gjort i sju raka omgångar. Skellefteå måste snäppa upp sin effektivitet då man i alltför många matcher bränt för mycket målchanser för att kunna vinna matchen. Kan i princip sluta hur som helst här, och väljer att helgardera.

Timrå IK Linköpings HC
6. Timrå IK - Linköpings HC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Den tredje och sista spiken i systemet hittas i Timrå som tar emot Linköping och det är bortalaget som jag väljer att spika här. Likt matchen Mora och Brynäs har vi här ett hemmalag, Timrå, som är rejält avsågade och där motståndet, Linköping, jagar Play-in. Till skillnad från det mötet så tycker jag att hemmalaget här har mindre kvalitet och ser mer uppgivna ut än där. Fokus sedan en tid tillbaka på det stundande negativa kvalet. Linköping spelade upp sig mot Djurgården gentemot hur det såg ut mot Örebro och möjligtvis är det något man kan bygga vidare på. Spikar Linköping här borta mot Timrå.

Växjö Lakers Djurgårdens IF
7. Växjö Lakers - Djurgårdens IF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Sjunde och sista SHL-matchen på systemet är den mellan Växjö och Djurgården. Tung möte och förmodligen kommer de båda vara med långt in i slutspelet senare under våren. Till den här matchen känns Växjö som det starkare laget och har vunnit tre raka hemmamatcher. Djurgården har fått kämpa för sina två senaste trepoängare - borta mot Linköping och hemma mot Malmö. Att man ska kunna få med sig en trepoängare från mötet med Växjö, är en svår uppgift för stockholmarna då Växjö spelat upp sig på sistone. Växjö är dessutom seriens bästa hemmalag och har denna säsong endast förlorat en match vid fulltid i Vida Arena. 1X är en bra position i match sju.

Mariestad BOIS Visby-Roma HK
8. Mariestad BOIS - Visby-Roma HK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Systemet avslutas med en match från Hockey-ettan. Slutspelets första runda och med tanke på det och med tanke på att det under den 18 matcher långa grundserien endast skiljde en poäng mellan lagen, gör att jag inte vågar annat än en helgardering här. Känner du att du har bättre koll än mig på hockeyettan i allmänhet och denna match i synnerhet, så kan du spara pengar genom att välja bort någon utav garderingarna.

Klicka här för att rygga vårt Power Play-system!

1
1
2
1
X
3
1
4
1
X
2
5
1
X
2
6
2
7
1
X
8
1
X
2






SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.se



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.