Systemförslag: SHL med en touch av Centraleuropa!

Power Play promo
SHL-premiären har kommit och gått, nu är vi mitt inne i den hektiska säsongen och till kvällen bjuds vi på sex SHL-matcher samt en match från DEL och en från ICEHL!

Spelstopp: 18:59

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!

Vill du ta rygg på våra expert? Missa då inte att spana in kvällens hockeystream med start 17:30 på Twitch!

Till sändningen!


HV71 Växjö Lakers
1. HV71 - Växjö Lakers Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Ett krisande HV71 får besök av ett skadedrabbat Växjö Lakers under torsdagskvällen. Jönköpingslaget hade ingen rolig tripp upp till Norrland, det slutade med tre raka förluster och man fick åka hem med svansen mellan benen. Positivt är att Oskar Stål Lyrenäs ser ut att vara tillbaka i spel för hemmalaget. Växjö som har en del frågetecken i truppen verkar trots allt få tillbaka lite fler spelare än vad gemeneman tror. Marcus Sylvegård har det varit olika bud på, men det senaste jag hört är att han trots allt är med i Smålandsderbyt, med tanke på säsongsinledningen är nog Växjöfansen mer än nöjda om så är fallet. Även Tobias Rieder och Hugo Gustafsson ser ut att vara redo för spel igen. HV71 blir kanske lite underskattade och sticker procenten iväg på tvåan är det inte fel att kliva den, HV har trots allt spelat bra hemma i Husqvarna Garden. Vi börjar dock med alla tecken!

Timrå IK Färjestads BK
2. Timrå IK - Färjestads BK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Det har till mångas förvåning inte varit firma Dahlén/Lander som visat vägen, utan snarare andrakedjan med Pettersson, Hanzl och Pääjärvi som varit Timrås bästa kedja. Det sagt så lossnade det för Dahlén i matchen mot Oskarshamn där han fick näta två gånger. Timrå följde sedan upp den vinsten med att även besegra Växjö i lördags. På andra sidan isen ikväll är det dock motstånd av bästa kvalitet, serieledarna Färjestad har inlett på imponerande vis och fortsätter vinna matcher på löpande band. Två lag i gott slag drabbar samman och jag tycker det finns bättre matcher att gå skarpt i, vi tar även här alla tecken.

Frölunda HC Örebro HK
3. Frölunda HC - Örebro HK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Efter en ordentlig urladdning mot Rögle i lördags (8-2) ska nu göteborgarna försöka följa upp succén hemma mot delade tebellettan Örebro. Närkingarna har fått en flygande start på säsongen och ser ruggigt stabila ut över hela isen. Hittills har de bara förlorat mot Malmö på straffar. De är likt vi lärt känna dem tidigare ett svårt lag att få hål på och defensiven är lagets stora styrka. Frölunda riskerar att sakna Carl Klingberg efter en "incident" där han bad lagkamraterna att inte gör några fler mål till förmån för en av fansen på läktaren, följden är att han riskerar repressalier för matchfixning. Det är två starka lag som drabbar samman och jag tycker även här att alla tecken är en lämlig lösning.

Rögle BK Luleå HF
4. Rögle BK - Luleå HF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Min tippade tabelletta Rögle har haft en knackig inledning på säsongen, den följdes upp med ett totalt fiasko i Scandinavium i lördags mot Frölunda, 8-2 skrevs resultatet och tränare Cam Abbott såg inte road ut. Positivt för Rögle är att hemmaspelet sett riktigt bra ut och att riviga Dennis Everberg förväntas vara tillbaka ikväll. Luleå har inlett okej, men Omark har inte glänst så som han kan och trots två segrar i följd har det kommit mot ett krisande HV71 och ett LHC som varit under isen. Tuff bortamatch nere i Ängelholm och det känns som den perfekta matchen att studsa tillbaka i. Här blir det spik på hemmalaget!

IK Oskarshamn Skellefteå AIK
5. IK Oskarshamn - Skellefteå AIK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Kämpigast av alla har Oskarshamn haft det, de fick med sig två poäng i premiären mot Luleå men efter det har det bara blivit förluster, dessutom har samtliga kommit under ordinarie tid. Det innebär att laget återfinns sist i SHL svenska folkets förtroende är obefintligt. Till Oskarshamn är det Skellefteå som ska gästa under torsdagskvällen. Efter två raka vinster är det desto gladare miner hos norrlandslaget. Vinsterna har dock varit ganska knappa och de dras fortfarande med en del skador. Utöver att Oscar Möller saknas har det strulat med målvakterna. Det stod nyligen klart att David Rautio stannar kvar hela säsongen, en målvakt som inte tillhör toppen i SHL. Den grova underskattningen av Oskarshamn öppnar upp för ett trevligt kliv på tvåan som kommer bli alldeles för högt streckad ikväll. Hemmalaget har fortfarande kvalite i truppen, inte minst Karlkvist är fortfarande en starkt lysande stjärna. 1X!

Linköpings HC Malmö Redhawks
6. Linköpings HC - Malmö Redhawks Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 12

Linköping har drabbats av en serie förluster men hoppas på en vändning tack vare Fantenbergs återkomst och Petterssons avslutade avstängning. Det blir viktigt att få tillbaka kaptenen på isen i ett läge där det snackas om kris. Den trevliga inledningen på säsongen har bytts ut mot fem raka torsk och fansen är hårda i sitt betyg. Man har även signat Lance Bouma, förvisso luktar det en trött LHC-värvning, men i det här läget är det svårt att säga att det ändå är för det sämre. Redhawks har under ledning av Kuokkanen och Pajuniemi, visat sig vara ett formidabelt lag. Ettan är mitt första tecken när LHC spelar hemma i Saab Arena, därefter kommer tvåan.

Red Bull Munich Iserlohn Roosters
7. Red Bull Munich - Iserlohn Roosters Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Red Bull München gick en tuff kamp mot Nürnberg Ice Tigers senast, men lyckades kämpa sig till en 5-3 vinst efter att ha återhämtat sig från ett underläge med två mål. Skadan på den skicklige forwarden Yasin Ehliz är dock en källa till oro inför den kommande matchen. Münchens prestationer har inte varit övertygande nog för att rättfärdiga det stora favoritskapet, och motståndarna Iserlohn är kända för att överraska på bortaplan. Vi garderar med alla tecken och jobbar en ordentlig skräll!

HK Olimpija Red Bull Salzburg
8. HK Olimpija - Red Bull Salzburg Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Salzburg, som dominerade ICEHL förra säsongen, är favorittippade att ta hem en andra raka titel. Om laget, sponsrat av energidrycksjätten, håller fokus bör Olimpija inte utgöra något större hot. Nissner, Raffl, Schneider och deras lagkamrater väntas ha övertaget, särskilt med tanke på att slovenerna har förlorat tre raka hemmamatcher, inklusive en förkrossande 1-7 förlust mot Vorarlberg. Trevor Gooch står ut som ett offensivt hot i Olimpija, men mot ett genomgående bättre bortalag tror jag inte det räcker. Sund spiktvåa!


Systemförslag 324 rader:

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!

1
1
X
2
2
1
X
2
3
1
X
2
4
1
5
1
X
6
1
2
7
1
X
2
8
2

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.6
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.7
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.