Systemförslag: Oddset Powerplay - Lördag 23/2

Powerplay 2/23

Lördag och full SHL-omgång betyder sju SHL-matcher på Powerplay-kupongen där jag till omgången har ett systemförslag på 144 rader.

Klicka här för att rygga vårt Power Play-system!

Färjestads BK Timrå IK
1. Färjestads BK - Timrå IK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Systemet inleds med serieledaren mot jumbon, Färjestad mot Timrå, och som det sett ut dem här säsongen och som läget är i de båda lagen för tillfället så kan jag inte annat än att spika hemmalaget här. Statistiken med ett hemmalag med sex raka segrar och bortalaget med nio raka nederlag säger en hel del om förutsättningarna inför denna matchen. Given spik på Färjestad då jag tycker de borde kunna säkra en trepoängare i denna match.

Malmö Redhawks Skellefteå AIK
2. Malmö Redhawks - Skellefteå AIK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Tycker inte Malmö bör få stryk, i vad som är systemets andra match, hemma mot Skellefteå. Kräftgång hos SAIK just nu med tre raka förluster samtidigt som Malmö gjort tre fina insatser på rad - mot Växjö, Timrå och Djurgården där man vann de två första och förlorade den tredje. Hemma är man seriens tredje bästa hemmalag, men samtidigt är dock Skellefteå seriens tredje bästa bortaplan. Tycker att Malmö ser starkare ut för tillfället trots att Skellefteå haft mycket motstuds. Skellefteå har dessutom landslagsbacken Emil Djuse avstängd. 1X är en bra position här.

Rögle BK Mora IK
3. Rögle BK - Mora IK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Mora är verkligen i behov av en seger då det nu är sex poäng upp till säker mark. Att möta Rögle denna lördagen tror jag kan bli en svår uppgift för Mora då jag tycker Rögle snäppat upp sig sedan jag spelade emot dem mot Linköping förra veckan. Seger där, samt mot Örebro och HV71 innan msn förlorade mot Färjestad med hela 1-6. Rögle är svårbemästrade hemma samtidigt som Mora är seriens näst sämsta bortalag. En Rögleseger ligger nära till hands, men väljer att gardera.

Linköpings HC Djurgårdens IF
4. Linköpings HC - Djurgårdens IF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

I match fyra på systemet lutar jag åt bortalaget Djurgården men väljer att ”fega ur” och ta en helgardering. Tycker Djurgården i grund och botten är ett bättre lag än Linköping, men den faktorn att Linköpings högstanivå är riktigt hög samtidigt som lägstanivån är riktigt låg gör att helgarderingen väljs. I såna här, stora, viktiga matcher - ja då kan Linköping gräva fram det bästa de har och vinna. Helgarderas.

Luleå HF Frölunda HC
5. Luleå HF - Frölunda HC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Även match fem mellan Luleå och Frölunda som är en riktig toppmatch mellan lag två och tre i serien. Båda dessutom i bra form och ser spelmässigt bra ut fast Luleå fick slita lite hårdare för trepoängaren uppe i Skellefteå under torsdagen än vad Frölunda fick hemma mot Mora. Svårtippad matchbild och så även resultatet, vilket gör att valet faller på en helgardering.

Växjö Lakers HV71
6. Växjö Lakers - HV71 Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Smålandsderby mellan Växjö och HV71 fyller systemets sjätte lucka. HV71 har ryckt upp sig sedan en tuff höst och ligger före Växjö i tabellen. Tycker Växjö över säsong är ett stabilare lag än HV71, som blandar och ger spel- och resultatmässigt. 1X känns som en vettig position här, HV71 har trots allt vunnit samtliga av de tre derbyna lagen emellan i år.

Örebro HK Brynäs IF
7. Örebro HK - Brynäs IF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Sista SHL-matchen på lördagen och på systemet är Örebro hemma mot Brynäs där jag inte tror hemmalaget kommer behöva se sig besegrade. Har fyra raka segrar, fem raka segrar på hemmaplan och har uppvisat ett fint spel de senaste omgångarna då även puckarna gått lagets väg. Brynäs kommer från en förlust från hemmamatchen mot HV71. Säkert revanschsugna här och finns en liten rivalitet ingrodd i matcherna dessa lag emellan. Tycker Örebro har bra chans att vinna detta efter 60 minuter, men halvgarderar.

MODO Hockey Karlskrona HK
8. MODO Hockey - Karlskrona HK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Avslutningsvis Hockeyallsvenskan och MODO mot Karlskrona. Seriens hetaste lag är för tillfället MODO, och man har varit bra nu under en längre period. Fem raka hemmasegrar säger en hel del om formen. Motståndarna Karlskrona är inte lika formstarka och har bara vunnit två av de fem senaste matcherna. Dessutom blivit av med sin bästa poänggörare Justin Crandall till seriekonkurrenten AIK. Bra läge för Modo att avancera till tredjeplatsen i tabellen.

Klicka här för att rygga vårt Power Play-system!

1
1
2
1
X
3
1
X
4
1
X
2
5
1
X
2
6
1
X
7
1
X
8
1






SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.se



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.