Systemförslag: Oddset Powerplay - Torsdag 14/2

Powerplay SS

Ingen vidare lycka senaste omgången av Powerplay. Vissa skrällar föll väl ut, men dessvärre missades ett par spikar på favoriterna. Nya chanser denna torsdag när kupongen innehåller fem SHL-matcher.

Linköpings HC Rögle BK
1. Linköpings HC - Rögle BK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Linköping tar emot Rögle och känns väl inte som att Linköping ska förlora alla tre poängen här. Imponerades inte av Rögles insats hemma mot Örebro under tisdagen samtidigt som Linköping tappade från tre till en poäng borta mot Mora. Linköping i grund och botten bättre och med starka offensiva kort som Derek Roy och Broc Little, borde man kunna såra Rögles defensiv flera gånger om. Bra vinstchans för Linköping men väljer att gardera.

Luleå HF Malmö Redhawks
2. Luleå HF - Malmö Redhawks Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Trodde på Malmö senast men fick se sig besegrade med 5-6 hemma mot Färjestad. Målvaktsproblem i Malmö med förstemålvakten Oscar Alsenfelt på skadelistan vilket såklart är ett tungt avbräck. Luleå ligger i toppen av tabellen och tar nästan alltid matcherna till minst ett kryss och på hemmaplan den här säsongen har man i femton av tjugo matcher tagit minst en poäng. Samtidigt är Malmö svaga på bortaplan och det här ska i min bok inte kunna mynna ut i en Malmö-seger. Att spika Luleå fungerar bra om man vill spara på garderingarna.

Skellefteå AIK Mora IK
3. Skellefteå AIK - Mora IK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Kupongens första av två spikar. Tycker Skellefteå ska ha bra vinstchans här. Vann imponerande mot HV71 och tycker att man innan uppehållet såg bra ut spelmässigt, vilket man bör kunna straffa Mora med, som jag tycker är lite upp och ned men där man har svårt att komma upp till högstanivån alla gånger. Skellefteå i bra form samtidigt som Mora har en del förluster i ryggen. Tycker Skellefteå är en bra spik på torsdagens kupong.

Timrå IK Frölunda HC
4. Timrå IK - Frölunda HC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Den här matchen kan faktiskt sluta hur som helst känns det som. Jag har skrivit ett speltips till matchen som hittas här. Tror således på en målrik match men vilka som ska vinna, tja, det tycker jag är svårt att sia om. Timrå kan mycket väl gå härifrån med en trepoängare. Men med tanke på att Frölunda är ett stabilt lag och ett topplag, faller valet på en helgardering.

Växjö Lakers Brynäs IF
5. Växjö Lakers - Brynäs IF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Kupongens andra spik hittar vi i småländska Växjö där hemmalaget tar emot Brynäs. Klar fördel hemmalaget här som, trots att jag i princip räknade ut de i tisdags mot Frölunda, såg riktigt vassa ut med NHL-förvärvet Kris Versteeg i spetsen med 1+1 i den matchen. Växjö är seriens bästa hemmalag med endast en förlust under ordinarie tid i Vida Arena. Det som talar emot en rak hemmaseger, är det faktum att Brynäs tar fler poäng på borta- än hemmaplan. Men i det stora hela tycker jag att spika Växjö på 58% är ett bra alternativ.

Krefeld Pinguine Grizzlys Wolfsburg
6. Krefeld Pinguine - Grizzlys Wolfsburg Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Tysk match och här får jag konstatera att det endast blir statistik och h2h jag analyserar då jag inte sett en sekund på den tyska ligan varken denna säsong eller tidigare. Ser vi till tabelläget så är det fördel för hemmalaget Krefeld med sex poängs försprång gentemot Wolfsburg. Dessutom har Krefeld vunnit samtliga av de tre mötena lagen emellan den här säsongen och Wolfsburg är seriens näst sämsta bortalag. Bra segermöjlighet för Krefeld i och med hemmaplansfördelen men väljer att även gardera med ett kryss.

Detroit Red Wings Ottawa Senators
7. Detroit Red Wings - Ottawa Senators Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Avslutningvis på kupongen har vi två stycken NHL-matcher och här tycker jag att, oavsett hur man vrider och vänder på statistik och så vidare, det är alldeles för svåra match-ups för att inte välja att helgardera. Der gäller båda dessa matcher. Har du bra koll på NHL kan du spara på dina garderingar här, men jag väljer att helgardera i de båda och hoppas lågprocentarna slinker in.

Florida Panthers Calgary Flames
8. Florida Panthers - Calgary Flames Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Spelförslag 216 rader för 216 kronor

Du hittar till Svenska Spels Powerplay via följande länk -> Powerplay

1
1
X
2
1
X
3
1
4
1
X
2
5
1
6
1
X
7
1
X
2
8
1
X
2






SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.se



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.