Din guide till NHL: Atlantic Division

Auston Matthews
I årets genomgång av NHL har jag valt att dela upp guiden i fyra delar för att göra det mer lättöverskådligt. De första tre delarna av genomgången är redan släppta och hittas här på hemsidan!

Inför årets upplaga har jag även tilldelat varje lag ett betyg baserat på varje lagdel. För att inte texten ska mala på för långt har jag sammanställt resultatet istället för att gå in på varje enskild spelare som utgör grunden för betyget. För att få fram det betyg som jag sammanställt använder jag mig av den modell som låg till grund för förra säsongens simuleringar. Jag skrev några rader om modellen förra året för den som vill läsa på lite mer.

När börjar och slutar NHL 2022/23?

NHL-säsongen startar i och med att Nashville Predators och San Jose Sharks drabbar samman i Tjeckien i ett dubbelmöte 7 och 8:e oktober. Grundserien avslutas med 15 matcher den 13 april, sedan är det dags för slutspel. Slutspelet är över när finalserien har avgjorts, vilket brukar vara klart i mitten av juni.

Hur fungerar det med divisioner och konferenser?

NHL består av två konferenser: Eastern Conference och Western Conference. I bägge konferenserna finns det i sin tur två divisioner. Atlantic och Metropolitan-divisionerna är i Eastern Conference medan Western Conference består av Central och Pacific-divisionerna. Varje division utgörs av 8 lag och således består varje konferens av 16 lag.

Från varje division är det topp tre lagen som går vidare direkt till slutspel. Men i varje konferens finns även två "wildcard"-platser att göra upp om. Wildcard-platserna tilldelas de två lag som har flest poäng i konferensen men inte tagit en direktplats. Det kan alltså bli att en division har 5 lag som får spela slutspel och den andra divisionen enbart 3 lag.

Var hittar jag de bästa oddsen på NHL?

De bästa oddsen hittas enkelt och smidigt här på 1x2.se. På odds-sidan för NHL hittar du samtliga odds inför säsongen och för enskilda matcher. På sajten finns även möjlighet att ta del av Sveriges bästa oddsbonusar.

Vilka är favoriter att vinna Atlantic Division?

Ska vi tro spelbolagen är Atlantic Division kanske den svåraste divisonen att hitta en tydlig favorit. Toronto Maple Leafs, Florida Panthers och Tampa Bay Lightnings är marknades tre tydliga favoriter. Jag delar den uppfattningen men tycker att Boston Bruins flyger under radarn!

Inför NHL 2022/23

Den här säsongen har det rörts om ordentlig i vissa lag och som alltid gäller det att försöka landa rätt i förhandsanalysen för att ge sig själv bra förutsättningar inför säsongen. Utmaningen är som alltid att förstå hur man ska värdera nya spelare in i lagen, föregående säsongs prestationer och mycket annat. Årets upplaga av NHL tycker jag ska bli riktigt spännande, känslan vid första anblick såväl som vid mer djuptgående grävande indikerar att ligan är jämnare än på mycket länge. Flera av de givna topplagen förra säsongen har delvis urholkats och lagen underifrån kryper sig närmare.

OBS - Målvaktsbetyget

Innan vi hoppar in på min ranking av lagen vill jag adressera något som är värt att ta i beaktning när man tar del av betygen i texten nedan. Målvakter är notoriskt svåra att komma rätt på och tillskillnad från backar och forwards är det bara en målvakt på isen och en på bänken. Kort och gott är målvaktsbetyget bara baserad på två individer. Det kan upplevas som missvisande att två spelare utgör en tredjedel av grunden för totalbetyget och det är delvis sant så ta det i beaktning. Målvakter är dock en del av laget och jag ville skicka med min bedömning även av den lagdelen.

1. Toronto Maple Leafs

Är det här säsongen när Toronto Maple Leafs tillslut tar sig förbi den första rundan i ett slutspelet? Det råder ingen tvekan om att laget är mer än redo för att gå lågt men trots en av ligans bästa trupper till sitt förfogande har första rundan i slutspelet blivit ett spöke för klubben. Vi får backa bandet till 2004 för att hitta en slutspelsserie som Toronto vann. Till lagets försvar hade det knappast varit oförtjänt om de hade gått segrande ut slutspelsserien mot Tampa Bay Lightings förra säsongen. Men kanadensarna föll i den sjunde och avgörande matchen och slutspelsspöket får leva vidare ett tag till.

Det har skett en del förändring i truppen, framförallt har det gjorts en total rockad av målvakter. Både Jack Campbell och Peter Mrázek har försvunnit och in har istället Ilya Samsonov och Matt Murray kommit. På rak arm är det här ingen uppgradering av något slag, snarare det motsatta. Jack Campbell har några fina matcher förra säsongen men var prestationsmässigt långt bakom toppmålvakterna i ligan, men så var även fallet för Samsonov och Murray. Målvakter är ett eget släkte och alltid svåra att komma rätt på. Det återstår att se om det Samsonov och Murray kan stabilisera målvaktsspelet i Toronto, men fortsättningsvis är det långt från lagets starkaste lagdel.

Det har inte skett några allt för drastiska förändringar i övrigt. Toronto har släppt Ilya Mikheyev, Ondrej Kase och Colin Blackwell och istället tagit in Calle Järnkrok, Nicolas Aube-Kubel och Adam Gaudette. Allt som allt har Maple Leafs kanske tappat lite av bredden bakom toppspelarna men det är relativt marginellt och jag ser inte forwardsgruppen som speciellt mycket tunnare. Det allra mesta kommer fortfarande kretsa kring Auston Matthews, Mitch Marner, William Nylander, John Tavares och Michael Bunting I det offensiva. Bunting kommer från en riktig genombrottssäsong där han prickade in 23 mål och 40 assist i grundserien. Något som ger Toronto ytterligare ett farliga anfallsvapen. Laget som helhet ser fortfarande ut som ett av ligans allra bästa. Om målvaktssituationen inte visar sig vara någon form av katastrof ska laget ses som en av de givna utmanarna till Stanley Cup, om de nu bara kan ta sig förbi första rundan i slutspelet.

Betyg: Toronto Maple Leafs

Betygsskala 1-5

  • Målvakter: 2
  • Backar: 5
  • Forwards: 5
  • Totalbetyg: 12

2. Florida Panthers

Presidents Trophy-vinnarna från förra säsongen blev en besvikelse i slutspelet. Laget gick inte riktigt att känna igen trots att de lyckades stånga sig för Washington Capitals i första rundan. Väl i kvartsfinal höjd många på ögonbrynen när det stod klart att laget hade blivit svepta med 4-0 i matcher av “storebror” - Tampa Bay Lightnings. Inför den kommande säsongen ser det ordentligt annorlunda ut i truppen. Florida Panthers är det lag där det har skett allra mest förändringar, tyvärr inte för det bättre.

Det är en rejäl lista med tongivande spelare som har försvunnit. Lagets poängstarkaste spelare de senaste tre (!) säsongerna, Jonathan Huberdeau har blivit trejdad till Calgary Flames. Till det kanadensiska laget har även MacKenzie Weegar dragit, en av ligans bättre backar. Claude Giroux som anslöt under våren och fortfarande är en framspelare av rang har försvunnit till Ottawa Senators. Andra spelare som också fått lämna klubben är Ben Chariot (B), Noel Acciari (F) och Mason Marchment. Nu har inte Panthers gått lottlösa, man fyllt ut luckorna med Rudolfs Balcers, Colin White och Marc Staal. Det stora namnet in i laget är dock Matthew Tkachuk från Calgary Flames. Han må inte vara lika poängstark som Huberdeau, men till skillnad från honom så är Tkachuk någon som också kan dra sitt lass i det defensiva och inte bara parkera i offensiv zon.

Det finns trots ett tungt fönster fortfarande mycket talang och spelskicklighet kvar i truppen. Inte minst i spelare som Aleksander Barkov, Carter Verhaeghe, Sam Bennett, Sam Reinhart och Aaron Ekblad. Fortsättningsvis är det också Sergei Bobrovsky och Spencer Knight som kommer vakta kassen även den här säsongen. Laget lär fortfarande vara en kraft på isen att räkna med men nog ser det tunnare ut i leden och frågan är om Florida Panthers med all förändring kan få ihop ett lika offensivt fruktat lag som tidigare säsonger. Jag ställer mig tveksam om de är lika bra som förra säsongen, men trots det är laget fortsättnigsvis ett av ligans bästa. Det säger rätt mycket om den bredd som finns i truppen!

Betyg: Florida Panthers

Betygsskala 1-5

  • Målvakter: 3,5
  • Backar: 3,5
  • Forwards: 5
  • Totalbetyg: 12

3. Boston Bruins

Nygammalt gör åter entré i Boston Bruins! Eller vad sägs som att David Krejci som har hela 15 säsonger i Boston Bruins-tröjan åter finns med i uppställningen till premiären. Han försvann till den tjeckiska högstaligan under föregående säsong men är nu tillbaka och redo att stärka upp ett redan starkt Boston-lag. Jag är aningen förvånad över att Boston med ett starkt fönster inte snackas upp mer inför säsongen, för det är inte bara Krejci som anslutit. Bruins har även plockat in Pavel Zacha från New Jersey Devils som kommer bli ett bra komplement bakom mer tongivande spelare som David Pastrnak, Brad Marchand och Patrice Bergeron.

Det finns en del skadebekymmer inför säsongen på viktiga spelare som kommer missa premiären. Marchand genomgick en operation i maj och förväntas vara tillbaka först i slutet av november. Charlie McAvoy har även han genomgått en operation av axeln och kommer missa de första två månaderna av säsongen. Hans backkollega Matt Grzelczyk ser ut att komma tillbaka i början av november. Boston kommer med andra ord sakna tre av lagets viktigaste spelare de första månaderna av säsongen, vilket uppenbarligen är väldigt tungt. Det finns dock en bra bredd i laget, mycket tack vara värvningarna av Zacha och Krejci. Orkar Bruins hålla ihop defensiven bör laget klara av att plocka tillräckligt med poäng i början för att inte falla för långt efter konkurrenterna. När laget väl är komplett och skadorna är avklarade står ett av ligans starkaste lag på isen. Att Bergeron gick med på att spela ett år till i Boston var en nyckelfaktor till att jag rankade upp laget så högt den här säsongen. Med honom och övriga spelare i “The Perfection Line” kvar finns det onekligen spetsspelare så det räcker. Bakom superkedjan hittar vi även Jake DeBrusk, Taylor Hall och Craig Smith som tillsammans med nyförvärven bidrar till ett bra djup i kedjorna.

Under föregående säsong anslöt Hampus Lindholm till laget. När väl McAvoy och Grzelczyk är tillbaka i spel har Boston en av ligans starkaste backsidor. Kvar i målet har Boston fortsättningsvis Linus Ullmark och Jeremy Swayman, där Swayman tydligt tog ett kliv framåt förra säsongen. Bruins har två målvakter att rotera på och även om de inte tillhör det allra bästa skiktet av målvakter i ligan är det fortfarande en hög nivå på de bägge. Jag gillar verkligen Bostons lag inför i år och upplever att marknaden är fel ute i sin värdering av laget. Förvisso påverkar skador lagets styrka inledningsvis på säsongen men väl komplett är det i min bok ett av ligans starkaste lag.

Betyg: Boston Bruins

Betygsskala 1-5

  • Målvakter: 3
  • Backar: 4,5
  • Forwards: 4,5
  • Totalbetyg: 12

4. Tampa Bay Lightnings

De dubbla Stanley Cup-mästarna var nära att vinna tre finaler i rad, en bedrift bara fem lag i ligans historia har lyckats med. Men den här gången tog det stopp mot Colorado Avalanche. Nu är frågan, är Tampa Bay fortfarande att räkna med eller har vi nått slutet av en era?

Till att börja med har rört en del på sig i truppen under sommaren och det har försvunnit spelare med en lång historia i Tampa Bay. Ondrej Palat som spenderat hela sin NHL-karriär i Lightnings lämnad i somras för spel i New Jersey Devils. Han har ofta befunnit sig i toppkedjorna och varit en viktig kugge i spel fem mot fem. Ryan McDonagh som ofta prisas för sin defensiva skicklighet har flyttat till Nashville och kommer kommande säsong stärka upp deras backsida istället. Lightnings har också fått se Jan Rutta försvinna till Pittsburgh Penguins, ytterligare ett tapp i det defensiva. För att täcka upp förlusten av spelare har man bland annat plockat in Vladislav Namestnikov från Dallas Stars, men jämfört med Palat är det en klar nedgradering. Sett till sin helhet har Tampa Bay Lightnings inte tappat några superstjärnor, men viktiga spelare som länge utgjort en väsentlig del av laget. Spelare som sett till att Tampa Bay har haft en bra bredd och stabil defensiv bakom spelare som Steven Stamkos, Brayden Point och Nikita Kucherov.

I målet kommer vi även den här säsongen hitta Andrei Vasilevskiy, en av ligans i särklass bästa målvakter. Som andremålvakt är det fortsatt Brain Elliot som för förtroende, men nivåskillnaden de två målvakterna emellan är enorm. Allt som allt är Lightnings fortfarande ett mycket bra hockeylag. Tar sig laget väl till ett slutspel finns det mer än gott om rutin och skicklighet för att blanda sig i racet om Stanley Cup. Problemet är att Lightings ser tunnare ut jämfört med tidigare säsonger och det finns gott om lag runt omkring som ser starkare ut.

Betyg: Tampa Bay Lightnings

Betygsskala 1-5

  • Målvakter: 4,5
  • Backar: 3,5
  • Forwards: 4
  • Totalbetyg: 12

5. Ottawa Senators

Spännande, spännande och spännande! Det kanadensiska laget har börjat kraftsamla och har haft ett minst sagt intressant fönster inför årets upplaga av NHL! De stora utropstecknen är såklart Alex Debrincat och Claude Giroux som anslutit från Chicago Blackhawks och Florida Panthers. De bägge spelarna kommer tillföra en ny dimension i Ottawas offensiva spel. Debrincat kommer senast från en säsong med 41 gjorda mål och Giroux hann på sin korta tid i Florida göra avtryck med 23 poäng på 18 matcher. Men Senators har inte bara förstärkt det offensiva spelet, man har även trejdat till sig Cam Talbot från Minnesota Wild. Den rutinerade målvakten har flera fina säsonger i ryggen och håller trots sina 35 år fortfarande hög nivå. Det har också försvunnit ett gäng spelare, men inte av den tongivande sorten, Senators har på allvar påbörjat resan för att etablera sig som ett slagkraftigt lag i NHL återigen!

Med de nyrekryterade spelarna kommer Ottawa på allvar kunna hota offensivt, hittills har uppgiften att göra mål fallit tungt på unga spelare som Brady Tkachuk, Josh Norris, Tim Stutzle och Drake Batherson. De kommer fortfarande ha en tongivande roll men förväntningarna växer för varje år grabbarna blir äldre. Därför tror jag att det är till stor gagn för dem att en del av pressen släpper när spelare av Debrincat och Girouxs kaliber ansluter.

Bakom de två toppkedjorna finner vi fortsatt en klassback i Thomas Chabot, han har dock inte haft förmånen att få lika roliga lekkamrater på positionerna omkring sig och tidigare säsongers svaga defensiv ser inte allt för stark ut i år heller. Detsamma kan sägas om tredje och fjärdekedjan i Ottawa, och det är här som verkligheten kommer ikapp det kanadensiska laget. Det saknas helt enkelt en tillräckligt bra backuppsättning och tillräckliga breddspelare för att Ottawa i dagsläget ska kunna hoppas på att utmana om slutspelsplatser redan i år. Men ge detta bygge någon säsong till och Ottawa kommer på allvar kunna vara ett lag för framskjutna placeringar igen!

Betyg: Ottawa Senastors

Betygsskala 1-5

  • Målvakter: 3
  • Backar: 2,5
  • Forwards: 3
  • Totalbetyg: 8,5

6. Detroit Red Wings

Det klassiska “svensklaget” Detroit Red Wings som under tidigare 2000-talet var en dominerande kraft i NHL har efter många års kräftgång börjat få ihop någonting som på allvar liknar ett bra hockeylag igen. Klubblegendaren Steve Yzerman har sedan han tillträdde som General Manager hållit sig sysselsatt och gjort flertalet smarta drag. Spelartruppen som Detroit nu har till sitt förfogande är på god väg i rätt riktning, men jag tycker att det saknas några pusselbitar innan laget på riktigt är att räkna med igen.

Om vi börjar på målvaktsposten så är det med god marginal en mycket bra duo i nytillkomna Ville Husso och sedan tidigare Alex Nedeljkovic som vaktar kassen. Detroit behöver knappast se som om efter ytterligare någon målvakt då det här är Red Wings starkaste lagdel. Framför målisarna börjar dock orosmolnet hopa sig något, utöver fjolårsgiganten Moritz Seider tycker jag det ser oroväckande tunt ut. Olli Maatta och Filip Hronek är förvisso inga duvungar men inte mycket mer än högst mediokra. Nytillkomna Ben Chariot har förvisso gott om rutin men han är långt ifrån någon som håller tillräcklig kvalitet för att anses vara en fullgod kollega som förstaback tillsammans med Seider. Backsidan ser svag ut och det kommer vara Yzermans nästa projekt. Det finns uppsida i Simon Edvinsson, dock bara 19 år gammal och det lär dröja någon säsong innan han kan fylla rollen som fullvärdig NHL-back.

Det har rört på sig i rätt riktning bland forwards i alla fall, där bland annat David Perron, Andrew Copp och Dominik Kubalik har anslutit. Samtliga tre är bra rekryteringar, speciellt Perron med sina mjuka handleder kommer garanterat höja Detroits offensiva spel ytterligare ett snäpp. Förövrigt har laget fortfarande kvar Dylan Larkin, Tyler Bertuzzi, Jakub Vrana och Lucas Raymond. Likt Moritz Seider har Lucas Raymond trots sin unga ålder redan tagit en framträdande roll och är ett affischnamn för klubben. Detroit har blivit starkare sedan förra säsongen, men fansen får vänta ett litet tag till innan detta bygga är tillräcklig starkt för att utmana om slutspelsplatserna.

Betyg: Detroit Red Wings

Betygsskala 1-5

  • Målvakter: 3,5
  • Backar: 1,5
  • Forwards: 2,5
  • Totalbetyg: 7,5

7. Buffalo Sabers

Backar vi bandet ett par säsongen hade Buffalo Sabres spelare som Jack Eichel, Taylor Hall, Sam Reinhart, Linus Ullmark och Rasmus Ristolainen under samma tak men inte blev det några slutspelsplatser för det. Laget gjorde en ordentlig utrensning under fjolåret och kvar står ett namnfattigt och till synes ganska miserabelt gäng hockeyspelare. Ändå kan jag inte känna annat än hopp för Buffalo Sabres för första gången på mycket länge!

Okej, låt oss realisera läget, det kommer inte bli någon Stanley Cup-buckla de närmaste åren men visst har laget lärt sig sin läxa den här gången? Senaste Buffalo Sabres gjorde en rebuild skyndade man för snabbt och resultatet blev ett oklart bygge som inte mäktade med att nypa några slutspelsplatser, faktum är att laget inte har nått slutspel sedan 2010/11. Truppen inför årets upplaga av NHL ser kanske inte jättespännande ut, men med en bra avslutning på förra säsongen och ett mycket spännande namn i Owen Power på blålinjen ser läget ändå inte allt för dumt ut!

Backsidan i Buffalo är den här säsongens höjdpunkt för laget. Det är unga spelare som får förtroendet och dessutom ser Rasmus Dahlin (22 år) ut att bilda backpar med Mattias Samuelsson (22 år) som växer in mer och mer i rollen som en etablerad NHL-spelare. Bland forwards kommer fortsatt mycket kretsa kring förstakedjan men Jeff Skinner, Victor Olofsson och Tage Thompson, där den sistnämnde efter en fin fjolårssäsong med 38 gjorda mål belönades med ett sjuårskontrakt värt 50 miljoner dollar. En chansning av Buffalo som uppenbarligen ser en ljus framtid i den 24-årige amerikanen som trots allt inte har mycket mer än föregående säsong att visa upp för att rättfärdiga ett sådan kontrakt.

Betyg: Buffalo Sabers

Betygsskala 1-5

  • Målvakter: 2
  • Backar: 2
  • Forwards: 1,5
  • Totalbetyg: 5,5

8. Montreal Canadiens

Jag skulle ljuga om jag inte erkände att det smärtar mig en aning att se laget jag säsongen 2020/21 höll i handen hela vägen fram till Stanley Cup-finalen tippas i botten av Atlantic Division den här säsongen.

Förra säsongen slutade i totalt fiasko för den legendariska klubben från Kanada, enbart 55 poäng skrapades ihop över 82 omgångar, sämst i hela NHL! Hur kan en klubb gå från att ena säsongen vara i Stanley Cup-final till att säsongen efter plocka minst poäng i hela ligan? Till att börja med måste man förstå att Montreal var en bra bit under den genomsnittliga nivån NHL-finalisterna under normala omständigheter håller. Att laget hade en målvakt som stod på huvudet och att pucken studsade rätt mer än en gång hjälper såklart. Nio månader senare kan istället konstateras att ingenting studsade åt rätt håll, 55 poäng och 319 insläppta mål på 82 matcher är något klubben vill lägga bakom sig och blicka vidare.

Trots den horribla säsongen i bagaget är inte Montreal fullt så inkapabla att spela hockey som vissa kanske tror. Jag tycker att det finns ljusglimtar värda att lyfta, inte minst ett spännande namn är Kirby Dach som senast kommer från spel i Chicago Blackhawks. Om Canadiens kan hitta ett sätt att nyttja den unga kanadensarens styrkor kan han bli en del av den framväxande yngre generationen hockeyspelare Montreal börjat bygga sin kärna kring. Nick Suzuki och Cole Caufield utgör redan en del av den kärnan, min förhoppning är att Montreal tillåter de yngre spelarna tiden de behöver för att utvecklas och inte sätter för mycket press på dem. Det var uppenbart redan förra säsongen att Suzuki och Caufield inte klarade av att axla den roll Philip Danault och Tomas Tatar tidigare fyllt. Där Danault banade väg för övriga kedjor genom att tugga i sig många minuter mot motståndarlagets toppkedjor och effektiv stänga ner dem.

Det som väntar är med högsta sannolikhet en säsong i botten av divisionen även om det finns spelare som tidigare i karriären visat klass. Mike Hoffman, Josh Anderson, Brendan Gallagher, Jake Evens, Joel Armia, Evgeny Dadonov och Jonathan Drouin har visat förr att de kan utmana på en hög nivå, men förra säsongen stärkte knappast deras redan nedåtgående aktier.

Betyg: Montreal Canadiens

Betygsskala 1-5

  • Målvakter: 2
  • Backar: 1,5
  • Forwards: 1,5
  • Totalbetyg: 5

Speltips

Jag har redan släppt guiden till Pacific Division, Central Division och Metropolitan Division om du har missat det! Håll som alltid utkik inne på hemsidan och varför inte följa min profil här på 1x2.se så får du notis varje gång jag släpper ett nytt speltips!

Boston Bruins

Trots ett prekärt skadeläge direkt i början av säsongen kommer Boston Bruins kunna mönstra ett slagkraftigt lag. Spola fram bandet ett par månader och laget som står på isen är ett av ligans vassaste. Med bra djup i kedjorna, en fantastisk backuppsättning och en av ligans vassaste kedjor offensivt bör laget inte ha för stora problem att lösa en slutspelsplats. Jag tycker dessutom att det finns en tydlig undervärdering av laget från spelbolagens sida. Det är mycket som ska stämma om de skulle lyckas vinna divisionen men att de löser slutspel och inkasserar mer än 95,5 poäng tycker jag är två riktiga kanonspel.

Toronto Maple Leafs

Toronto har flera säsonger varit en besvikelse när det kommer till att ta sig vidare i ett slutspel. Men laget är trots det ett av ligans bästa. Det är knappast något fel på offensiven och laget brukar vara duktiga på att köra över mindre kvalificerat motstånd i grundserien. Jag tycker det finns bra läge att investera några kronor i att Toronto skrapar ihop flest poäng i gruindserien. Speciellt när både Florida Panthers och Colorado Avalanche ser svagare ut jämfört med tidigare. Utöver att jag gillar Boston Bruins chanser att vinna divisionen ser jag Toronto som det bästa laget i divisonen och spelar dem som vinnare av Atlantic.

Långtidsspel inför NHL-säsongen 2022/2023

  • Boston Bruins att nå slutspel: JA @ 1.68 Expekt 2U
  • Boston Bruins över 95.5 poäng @ 1.90 bet365 2U
  • Boston Bruins vinna Atlantic Division @ 12.00 Snabbare 0.5U
  • Toronto Maple Leafs vinna Atlantic Division @ 3.00 Bet365 1U
  • Toronto Maple Leafs vinna Presidents Trophy @ 7.50 Bet365 1U





Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.