Speltips: Bradford City - Gillingham: Värdespel på Valley Parade

Josh Key och Liam Ridehalgh
Bradford City tar emot Gillingham hemma på Valley Parade i Bradford och jag har hittat fint spelvärde när det gäller antal mål.

Levande spel

2023-04-22 16:00
Totalt antal mål av Gillingham: Under 0,5 @ 1.95
Bradford City
Gillingham FC


Detta speltips tar sikte på en av lördagsmatcherna i League Two där Bradford City tar emot Gillingham hemma på Valley Parade i Bradford.

Bradford City och Gillingham

Gillingham FC - Bradford City

Lördag 16:00, League Two

Bradford City

Hemmalaget tränas av legendaren Mark Hughes och med fyra matcher kvar att spela ligger laget just nu på sjätte plats vilket innebär playoff-spel för uppflyttning till League One. Bradford har två poängs marginal ned till Mansfield Town som ligger utanför playoff-platserna och har en match mindre spelad än de flesta lagen runt omkring i tabellen.

Bradford har släppt in totalt fyra mål på de fem senaste ligamatcherna och har hållit nollan i två av de fem senaste matcherna i serien.

De sex senaste matcherna har Bradford släppt till i genomsnitt 1,8 avslut på mål per match vilket är den allra bästa defensiva siffran i serien de senaste veckorna. De senaste tre hemmamatcherna har man släppt till i genomsnitt 2,0 avslut på mål per match vilket också är en av de allra bästa defensiva siffrorna på hemmaplan i League Two just nu.

Gillingham

Bortalaget har inte mycket att spela för längre och man kan varken trilla ur serien eller nå högre än en tiondeplats. Man slog visserligen serieledarna Leyton Orient med 2-0 nu senast men jag tycker inte man skall läsa in allt för mycket i det resultatet; Leyton Orient hade precis säkrat uppflyttning till League One matchen innan och dessutom fick Leyton Orient en gubbe utvisad redan efter 14 minuter mot Gillingham.

Gillingham har gjort totalt två mål på de fem senaste ligamatcherna och har gått mållösa från tre av de fem senaste matcherna i serien.

De sex senaste matcherna har Gillingham skapat i genomsnitt 2,3 avslut på mål per match vilket är en av de allra sämsta offensiva siffrorna i serien de senaste omgångarna. De senaste tre bortamatcherna har man skapat i genomsnitt 1,0 avslut på mål per match vilket är den absolut sämsta offensiva siffran på bortaplan i League Two just nu.

Fler matcher och odds från League Two hittar du här!

Slutsats & Speltips

Bradford City har en playoff-plats helt i egna händer. Laget har hållit nollan i två av de fem senaste ligamatcherna och är det lag som släppt till allra minst antal avslut på mål de senaste omgångarna.
Gillingham kommer sluta i mitten av tabellen oavsett hur de sista matcherna i League Two slutar. Laget har gått mållösa från tre av de fem senaste ligamatcherna och är det lag som skapat absolut minst antal avslut på mål på bortaplan de senaste veckorna.
Speltips: Totalt antal mål av Gillingham: Under 0,5
Bäst odds finns just nu hos bl a Expekt: 1,95.

Läs gärna mer om olika oddstyper och konsten att hantera din spelkassa.

Du hittar fler odds för matchen mellan Bradford City och Gillingham här!

Det är 11 miljoner i jackpott på Stryktipset idag lördag! Analys och systemförslag till Stryktipset hittar du som vanligt på vår avdelning dedikerad till Stryktipset och du kan hålla utkik efter andelsspel från såväl medlemmar och experter på vår sida för andelsspel.






Levande spel

2023-04-22 16:00
Totalt antal mål av Gillingham: Under 0,5 @ 1.95
Bradford City
Gillingham FC


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt