Speltips: HockeyAllsvensk final i huvudstaden!

Cameron Schilling
I den HockeyAllsvenska finalserien mellan MoDo och Djurgården är ställningen 1-1 efter två inledande matcher uppe i Örnsköldsvik. Under fredagskvällen drabbar lagen samman i Stockholm, där ett fullsatt Hovet spelplats. Vilket lag tar kommandot i finalserien?

Levande spel

2023-04-21 19:00
Över 5.0 Mål @ 1.83
Djurgårdens IF
MODO Hockey


Djurgårdens IF tar under fredagskvällen emot MoDo i vad som är den tredje matchen lagen emellan i den HockeyAllsvendka finalen. Ställningen i matcher är 1-1 och nedsläpp i kvällens match är klockan 19:00.

Djurgårdens IF-MoDo Hockey

MODO Hockey - Djurgårdens IF

Söndag 18:30, Hockeyallsvenskan

Kommer det fortsätta skapas mycket målchanser - och kan MoDo hitta skärpan?

Under de två inledande matcherna, som båda gått till övertid, har det skapats en relativt stor mängd målchanser och det är i synnerhet MoDo som skapat mest på hemmais uppe i Hägglunds Arena med en bit över trettiofem skott på mål per match. MoDo har dessutom skickat iväg över femtio skott utanför mål under de inledande två matcherna, och frågan man ställer sig inför fredagskvällens match är: kan MoDo hitta skärpan och få till fler skott på mål och i mål? Förutsättningarna för det finns åtminstone, i mitt tycke, då MoDo har en stor mängd spetsspelare i sin trupp i David Bernhardt, Mikkel Aagaard och Josh Dickinson, och därutöver en spelare som Riley Woods och Nick Halloran som ännu inte varit framträdande i finalserien. Djurgården har å sin sida också flera framträdande spelare i det offensiva spelet, och det var den landslagsmeriterade forwarden Daniel Brodin som avgjorde den senaste matchen och utöver den 33-årige Brodin har man spelare som Marcus Krüger, Liam Öhgren, Linus Klasen och Lukas Vejdemo att luta sig tillbaka på i det offensiva spelet.

Hovets historik talar för mål

Hovet är kvällens spelplats, och ser vi till vad som hänt under säsongen i Djurgårdens hemmaborg talar det för att det blir en målrik batalj i huvudstaden i afton. Av de femton matcher som spelats på Hovet sedan årskiftet har tolv av dessa slutat med minst fem mål, och av slutspelets fem matcher har fyra slutat med minst fem gjorda mål.

Slutsats och speltips

Match tre i den Hockeyallsvenska finalserien mellan Djurgården och MoDo stundar under fredagskvällen. Det är 1-1 i matcher lagen emellan efter två spelade matcher uppe i Örnsköldsvik när serien nu flyttar till huvudstaden och Hovet för två bataljer. Hovet har under året, och i synnerhet under slutspelet, varit en målrik spelplats där en stor majoritet av matcherna innehåller fem mål. Att så är fallet även i afton tycker jag det finns goda förutsättningar till, då det är två lag som hittills i matchserien skapat en stor mängd målchanser och då det finns spets att tillgå i båda lägren och då det dessutom finns sparkapital som möjligtvis kan kliva fram i afton och bidra med mål och poäng.

Över 5.0 Mål @ 1.83 hos Unibet

Insatsen tillbaka vid exakt fem gjorda mål under ordinarie matchtid






Levande spel

2023-04-21 19:00
Över 5.0 Mål @ 1.83
Djurgårdens IF
MODO Hockey


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt