Speltips: Wigan Athletic - Sheffield United: Bortalaget håller nollan

DW Stadium
Wigan Athletic möter Sheffield United och jag tycker att oddsen för få mål av hemmalaget ligger för högt.

Levande spel

2022-12-19 21:00
Sheffield United håller nollan: Ja @ 2.57
Wigan Athletic
Sheffield United FC


När ett soligt och varmt VM i Qatar nu på ett fullständigt odramatiskt sätt har avslutats så är det äntligen fullt fokus på den riktiga fotbollen igen. Regn, fem plusgrader, regn, stormvarning och regn. Sa jag regn? De brittiska öarna vet verkligen hur man slår på charmen inför den intensiva jul- och nyårsperioden!

Just detta speltips riktar blickarna mot DW Stadium i Wigan i storstadsområdet Greater Manchester i nordvästra England där Wigan Athletic tar emot Sheffield United på måndag kväll.

Wigan Athletic - Sheffield United

Sheffield United FC - Wigan Athletic

Fredag 16:00, Championship

Wigan Athletic

Nästjumbon Wigan har det kämpigt i seriespelet, speciellt på hemmaplan där man tagit betydligt färre poäng per match än man gjort på bortaplan. Bara Preston har gjort marginellt färre mål på hemmaplan än Wigan denna säsong.

Wigan har skapat i genomsnitt 2,9 avslut på mål per match på hemmaplan denna säsong vilket är den sämsta offensiva siffran i ligan när man summerar alla lagens hemmamatcher. Wigan har släppt till i snitt 3,2 avslut på mål per hemmamatch hittills denna säsong vilket är något bättre än genomsnittet i serien.

Sheffield United

Sheffield United ångar på i tabelltoppen och man är det lag i ligan som släppt till minst antal mål på bortaplan denna säsong.

Sheffield United har skapat i genomsnitt 5,3 avslut på mål per match på bortaplan denna säsong vilket är den bästa offensiva siffran i ligan när man summerar alla lagens bortamatcher. Sheffield United har släppt till i snitt 2,9 avslut på mål per bortamatch hittills denna säsong vilket också är den bästa defensiva siffran i serien.

Fler odds till Championship hittar du här!

Slutsats & Speltips

Wigan är de lag i ligan som skapat minst antal avslut på mål på hemmaplan denna säsong. Sheffield United är det lag i ligan som släppt till minst antal avslut på mål på bortaplan denna säsong.
Jag tycker att oddsen för få mål av hemmalaget ligger för högt och att detta motiverar spel med standardinsats.
Speltips: Sheffield United håller nollan: Ja.
Bäst odds just nu finns hos Svenska Spel: 2,57.

Läs gärna mer om olika oddstyper och konsten att hantera din spelkassa.

Du hittar fler odds för matchen mellan Wigan Athletic och Sheffield United United här!

Det är hela 26 miljoner i jackpott på Stryktipset nu till helgen! Analys och systemförslag till Stryktipset hittar du som vanligt på vår avdelning dedikerad till Stryktipset och du kan hålla utkik efter andelsspel från såväl medlemmar och experter på vår sida för andelsspel.






Levande spel

2022-12-19 21:00
Sheffield United håller nollan: Ja @ 2.57
Wigan Athletic
Sheffield United FC


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.3
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt