Svenska Spel

8.6

Inga bonusar

vinnare välkomna

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Det folkkära Svenska Spel var redan innan spelregleringen vid nyår 2019 en enorm kraft på spelmarknaden för svenskar. Efter regleringen har Svenska Spel tagit exakt rätt beslut, och växt ytterligare.

  • Poolspel - varje dag
  • Förhöjda odds i sportbooken sedan 2019
  • Inga limiteringar över huvud taget - Vinnare välkomna!
Svenska Spel

Kungen av poolspel - Svenska Spel!

📝 Odds
⭐ Bolag
🔒 Licens
🎁 Bonus Inga bonusar
  • 1X2
  • 1X2 i HT
  • Asian handicap
  • Draw no bet
  • Draw no bet
  • Spread
  • Över / under
Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Svenska Spel recension

Sedan tidigare är bolaget tveklöst det bästa stället att vända sig till för poolspel som stryktipset, europatipset, bomben och andra roliga spelformer, men numera tar även Svenska Spel upp kampen om marknadsandelar för vanliga oddspel, och även travspel.

I den här recensionen benar vi ut vilka fördelar, respektive nackdelar, du som spelare kommer stöta på om du väljer att registrera dig på ovan nämnda Svenska Spel.

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Odds och marknader

Svenska spel har alltid legat ljusår efter i odds och marknader i deras sportbok, fram till det nya årets ringdes in 2019. När marknaden i Sverige öppnades, var svenska spel tvingade att förbättra sina marginaler mot spelarna för att kunna konkurera med övriga siter, och det har man verkligen gjort. Skillnaden på svenska spels utbud och framförallt odds mellan innan och efter årsskiftet är monumental. Odds på 1.70 innan nyår, kan nu på samma marknad vara 1.90 vilket i det långa loppet är en superstor skillnad för spelarna.

Utöver oddsen i sportboken så har svenska spel som ovan nämnt de omåttliga populära poolspelen som Stryktipset, Europatipset, bomben och måltipset - dit hundratusentals svenskar vänder sig varje vecka i jakten på storkovan och de magiska "13 rätten".

Liveodds

Precis likt svenska spels odds före matcherna, så har även liveoddsen förbättrats markant efter spelregleringen. Inte bara oddsen har blivit högre, utan utbudet har också blivit förbättrat kraftigt.

Tidigare var det mest stora marknader och matcher som erbjöds, men numera finner du tennis från världens alla hörn, fotboll från alla olika kontinenter och annat som golf, hästar och ishockey. Det enda man kan klaga på är att trots det förbättrade liveutbudet, så ligger Svenska Spel fortfarande ett par marknader bakom de bästa bolagen på livespel.

Poolspel

Poolspel, eller streckspel som det också kallas, är Svenska Spels flaggskepp inom spel på sport. Stryktipset och Europatipset är känt och folkärt runt om i varenda by i Sverige, och kanske det också med rätta.

För en liten slant, lever drömmen för de flesta om att kamma hem en jackpot under Lördagen med "pling i rutan". På senare dagar har även poolspels-fenomenet på Svenska Spel utvecklats ytterligare, och nu kan du dagligen spela Topptipset, Powerplay, Bomben och andra finurliga streckspelsvarianter.

Här på 1x2.se tar vi dessa olika poolspelsvarianter på fullaste allvar, och erbjuder varje vecka en hel uppsjö av olika systemförslag, både för den lilla och lite större plånboken. Topptipset rekas nästintill varje dag, och Europatipset, samt Stryktipset 1-3 gånger i veckan. Vill du skapa dig bästa möjliga förutsättningar för att nå de magiska 13-rätten, så häng med oss här på siten!

Svenska spel i mobilen

Svenska Spel fungerar utmärkt i mobilen. I vissa fall till och med smidigare än på datorn. Deras mobila plattform är rentav så välutvecklad och lättanvändlig att somliga troligen skulle hävda att den är bäst i klassen, bland övriga spelbolag. Den mobila plattformen är lättnavigerad och riktigt snabb.

Att spela saker likt topptipset, stryktipset och europatipset har aldrig varit enklare. Du kan precis som på datorn, i mobilen läsa om streckfördelning, formkurvor, annan statistik och korta kommentarer från svenska spels egna experter. Exemplarisk app, helt enkelt!

Är du sugen på att spela på annat än odds eller poolspel, så går givetvis också det mycket bra i appen. Casino, Keno och andra turspel finns tillängliga dygnet runt, likväl som pokerdelen som rullar under dygnets alla timmer för den som söker action kring onlineborden.

Insättningar, uttag och Support

Insättningar är mer än smidigt på svenska spel. I och med att du loggar in med bankidentifiering så blir processen med insättningar och uttag extra smidiga. Du kan sätta in med Trustly (banköverföring), eller varför inte med Swish.

Vad gäller supporten så finns den på Svenska spel alltid till handa via en rad olika tillvägagångsssätt, där det smidigaste är livechatten, som normalt sett svarar inom ett par minuter. Vill du hellre prata med någon, så kan du varje dag mellan 07:00 och 01:00 nå Svenska spel på tel. nummer 0770111111.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.