Speltips: Chelsea - Arsenal: Snålspelat på Stamford Bridge

Martin Ødegaard och Ruben Loftus-Cheek
Detta är ett speltips till den tidiga söndagsmatchen i Premier League: mötet mellan Chelsea och Arsenal på Stamford Bridge.

Levande spel

2022-11-06 13:00
Spelbyggaren: Totalt antal mål: Under 3,5 samt Totalt antal mål av hemmalaget: Under 1,5 @ 1.72
Chelsea FC
Arsenal FC


Detta är ett speltips till den tidiga söndagsmatchen i Premier League, nämligen mötet mellan Chelsea och Arsenal på Stamford Bridge i London. Londonderby och en match med stor potentiell påverkan på den övre delen av tabellen.

Chelsea - Arsenal

Arsenal FC - Chelsea FC

Lördag 13:30, Premier League

Chelsea

Chelsea har skapat i genomsnitt 3,6 avslut på mål hemma på Stamford Bridge denna säsong, vilket är en av sämsta offensiva siffrorna i ligan. Man har samtidigt släppt till i snitt 4,2 avslut på mål på hemmaplan denna säsong vilket är ungefär som genomsnittet i serien.

Arsenal

Arsenal har skapat i genomsnitt 4,2 avslut på mål på bortaplan denna säsong vilket är ungefär som snittet i ligan. Man har samtidigt släppt till i snitt 3,0 avslut på mål på bortaplan denna säsong vilket är den bästa defensiva siffran i serien efter Manchester City.

Fler odds till Premier League hittar du här!

Slutsats & Speltips

Chelsea är bland de lag som skapat allra minst antal avslut på mål på hemmaplan denna säsong. Man har samtidigt inte släppt till mer avslut mot egna målet än genomsnittet i ligan. Arsenal är bland de lag som släppt till allra minst antal avslut på mål på bortaplan denna säsong. Man har samtidigt inte skapat fler avslut på bortaplan än genomsnittet i serien.
Jag tycker att mest spelvärde finns att hämta i en förhållandevis målsnål tillställning där framför allt Chelsea får svårt att ta sig in i målprotokollet. Hos vissa bolag går det att kombinera totalt antal mål i matchen med totalt antal mål för hemmalaget vilket jag tycker täcker in en rad troliga slutresultat till ett bra odds.
Speltips: Totalt antal mål: Under 3,5 samt Totalt antal mål av hemmalaget: Under 1,5 (Spelbyggaren).
Bäst odds finns just nu hos Betway: 1,72.

Läs gärna mer om olika oddstyper och konsten att hantera din spelkassa.

Du hittar fler odds för matchen mellan Chelsea och Arsenal här!

Det är 4 miljoner i jackpott på Europatipset i helgen. Analys och systemförslag till Europatipset hittar du som vanligt på vår avdelning dedikerad till Europatipset och du kan hålla utkik efter andelsspel från såväl medlemmar och experter på vår sida för andelsspel.






Levande spel

2022-11-06 13:00
Spelbyggaren: Totalt antal mål: Under 3,5 samt Totalt antal mål av hemmalaget: Under 1,5 @ 1.72
Chelsea FC
Arsenal FC


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt