Speltips: Crystal Palace - Southampton: Snålspelat i Selhurst

Selhurst Park
Detta speltips gäller matchen mellan Crystal Palace och Southampton på Selhurst Park där jag tycker det finns värde i att syna linan för underspel.

Detta är ett speltips till en av lördagsmatcherna i Premier Leageu, nämligen den mellan Crystal Palace och Southampton som går av stapeln på Selhurst Park i södra London. Jag ser framför mig en relativt målfattig tillställning och tycker det finns värde i att syna linan för underspel.
Det är dessutom en intressant match att inte ta med på Måltipset hos Svenska Spel där det denna vecka är hela 8 miljoner i jackpott.

Crystal Palace - Southampton

Southampton FC - Crystal Palace FC

Lördag 16:00, Premier League

Fyra av de fem senaste ligamatcherna lagen emellan på Selhurst Park har slutat med färre är 2,5 mål (i genomsnitt 2,0 mål per match).

Crystal Palace

Crystal Palace har skapat i genomsnitt 4,6 avslut på mål hemma på Selhurst Park denna säsong vilket är under snittet i ligan. Man har samtidigt släppt till i snitt 3,4 avslut på mål på hemmaplan denna säsong vilket också är under genomsnittet i serien.

Southampton

Southampton har skapat i genomsnitt 1,4 avslut på mål på bortaplan denna säsong vilket den överlägset sämsta offensiva siffran på bortaplan i ligan. Man har samtidigt släppt till i snitt 4,4 avslut på mål på bortaplan denna säsong vilket är under genomsnittet i serien.

Fler odds till Premier League hittar du här!

Slutsats & Speltips

Både Crystal Palace och Southampton har skapat och släppt till färre avslut på mål än genomsnittet i ligan på hemma- respektive bortaplan denna säsong. Dessutom har fyra av de fem senaste ligamatcherna lagen emellan på Selhurst Park har slutat med färre är 2,5 mål (i genomsnitt 2,0 mål per match).
Speltips: Totalt antal mål: Under 2,5.
Bäst odds finns just nu hos Pinnacle: 1,81.

Läs gärna mer om olika oddstyper och konsten att hantera din spelkassa.

Du hittar fler odds för matchen mellan Crystal Palace och Southampton här!

Denna vecka är det hela 8 miljoner i jackpot på Måltipset hos Svenska Spel.
Känner du sig riktigt skarp och träffsäker inför helgen kanske det kan locka att testa Svenska Spels nyhet Fullträff där det är svindlande 51,4 miljoner i jackpot. I detta nya spel gäller det att tippa antal mål i 13 matcher (välj mellan 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6 och 7+ mål) och man har chans till vinst även om man inte har alla rätt.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt