Speltips: Everton - Manchester United: Bortalaget målar med besked

Anthony Martial och Marcus Rashford
På söndag kväll möts Everton och Manchester United på Goodison Park och jag tror att bortalaget gör förhållandevis många mål.

Levande spel

2022-10-09 20:00
Antal mål av bortalaget: Över 1,5 @ 2.00
Everton FC
Manchester United FC


På söndag kväll spelas matchen mellan Everton och Manchester United på Goodison Park i Liverpool. Jag tycker att spel på mål generellt i matchen är intressant men mest spelvärde finner jag i att Manchester United gör förhållandevis många mål.

Everton - Manchester United

Manchester United FC - Everton FC

Lördag 13:30, Premier League

Everton

Everton har spelat fyra hemmamatcher i ligan hittills denna säsong och i inget av motståndarlagen har gjort mer än ett mål i dessa matcher. Faktum är att bara Chelsea och Nottingham Forest lyckats peta in ett mål vardera på Goodison Park; mot Liverpool och i senaste hemmamatchen mot West Ham höll Everton nollan.

Men har det verkligen varit lugna gatan?
För det första så har såväl Chelsea som Nottingham Forest och West Ham skapat färre avslut på mål än genomsnittet i ligan både totat sett och framför allt på bortaplan denna säsong. Så att just dessa tre lag gör få mål på bortaplan är mer regel än undantag. Matchen mot Liverpool kunde och borde i ärlighetens namn slutat med en hel del mål - bara Liverpool klockades in på 8 avslut på mål och utöver det även två ramträffar.

Everton är dessutom det lag som efter Brentford släppt till flest avslut på mål på hemmaplan i ligan denna säsong - i genomsnitt 5,8 avslut på mål per match.

Manchester United

Manchester United har gjort minst två mål i de tre senaste bortamatcherna man spelat: mot Sheriff Tiraspol i Europa League, mot Manchester City i Premier League och mot Omonia Nicosia i Europa League (i genomsnitt 2,7 mål per match).

Manchester United är det lag som efter Manchester City och Liverpool skapat flest avslut på mål på bortaplan i ligan denna säsong - i genomsnitt 5,0 avslut på mål per match.

Fler odds till Premier League hittar du här!

Slutsats & Speltips

Everton är ett av de två lag som släppt till flest avslut på mål på hemmaplan i ligan denna säsong. Manchester United är ett av de tre lag som skapat flest avslut på mål på bortaplan i ligan denna säsong.
Jag kan se visst värde i överspel generellt i matchen men allra störst spelvärde tycker jag att det finns i att Manchester United gör fler än ett mål.
Speltips: Antal mål av bortalaget: Över 1,5.
Bäst odds finns just nu hos Betfair: 2,00.

Läs gärna mer om olika oddstyper och konsten att hantera din spelkassa.

Du hittar fler odds för matchen mellan Everton och Manchester United här!






Levande spel

2022-10-09 20:00
Antal mål av bortalaget: Över 1,5 @ 2.00
Everton FC
Manchester United FC


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt