Speltips: Middlesbrough - Sheffield United: Tidigt tips till tillknäppt tillställning

Boro
Här är ett tidigt speltips till matchen mellan Middlesbrough och Sheffield United där jag tror på få målchanser och få mål i matchen.

Här kommer ett tidigt speltips till Championship-matchen mellan Middlesbrough och Sheffield United som spelas på söndag på Riverside Stadium i Middlesbrough. Jag tror på en målfattig tillställning och jag är också tämligen säker på att oddset kommer sjunka allteftersom vi närmar oss matchstart och skriver därför detta tips redan idag tisdag.

Middlesbrough - Sheffield United

Sheffield United FC - Middlesbrough FC

Onsdag 21:00, Championship

Kombinationen Chris Wilder och Sheffield United lärde vi oss att känna igen när de med gemensamma krafter tog sig upp i Premier League 2019 och dessutom hade fräckheten att sluta på nionde plats säsongen 2019/2020. Redan nästa säsong blev det dock respass ner i andradivisionen igen och nu är det Paul Heckingbottom som håller i tyglarna i Sheffield United medan Chris Wilder återfinns som tränare för söndagens motståndare Middlesbrough.

Båda lagen var bland de lag som släppte till allra minst antal avslut på mål under förra säsongen och båda lagen har dessutom förstärkt defensiven ytterligare inför denna säsong. Sheffield United har bl a köpt den 23-årige mittbacken Anel Ahmedhodzic från Malmö FF, en spännande spelare med hög potential som vi har sett i såväl de svenska U-landslagen som Bosnien-Hercegovina.

När Middlesbrough och Sheffield United mötte lag från övre halvan eller toppen av tabellen förra säsongen hade båda ett av ligans lägsta målsnitt.

När Middlesbrough mötte topplagen i Championship på hemmaplan förra säsongen hade man ett av de allra lägsta målsnitten i ligan!
När Sheffield United mötte topplagen i Championship på bortaplan förra säsongen hade man det allra lägsta målsnittet i ligan!

Om man skall tro min guide till Championship säsongen 2022/2023 så kommer både Middlesbrough och Sheffield United vara med och slåss om en placering i toppen av tabellen även denna säsong och då är det rimligt att vänta sig liknande siffror som föregående säsong.

Fler odds till Championship hittar du här!

Slutsats & Speltips

Både Middlesbrough och Sheffield United var bland de lag som släppte till allra minst antal avslut på mål under förra säsongen och båda lagen hade bland ligans lägsta målsnitt när man mötte lag från övre delen av tabellen förra säsongen. Jag tror att Middlesbrough och Sheffield United kommer vara med och slåss om en placering i toppen av tabellen även denna säsong och då är det rimligt att vänta sig liknande siffror igen, alltså få tillsläppta målchanser och få mål i matchen.
Speltips: Totalt antal mål: under 2,5
Bäst odds finns just nu hos Pinnacle: 1,70.

Läs gärna mer om olika oddstyper och konsten att hantera din spelkassa.

Du hittar fler odds för matchen mellan Middlesbrough och Sheffield United här!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt