Speltips: Accrington Stanley - Plymouth Argyle: Het offensiv mot ihåligt försvar

Wham Stadium
Accrington och Plymouth är två lag som har växlat in på helt olika typer av formkurvor de senaste veckorna. Medan hemmalaget har släppt till flest målchanser de senaste omgångarna så är bortalaget det lag som skapat flest målchanser.
Antal mål av Plymouth Argyle: Över 1,5 (Spelstopp 2021-11-13 16:00) @ 2.15



Det är mycket fokus på VM-kval just nu. Med all rätt. Om stjärnorna står rätt på torsdag kväll så kan Sverige faktiskt bli klara för VM i Qatar 2022 redan då. I värsta fall så avgörs Sveriges VM-kvalgrupp i sista omgången på söndag då Sverige möter Spanien på Olympiastadion i Sevilla.

Du kan läsa mer om förutsättningarna i Sveriges VM-kvalgrupp i mitt speltips till torsdagens match mellan Georgien och Sverige.
Jag har även skrivit ett speltips inför söndagens match mellan Bosnien och Hercegovina och Finland.

Men det är inte bara kvalspel till fotbolls-VM under veckan som kommer. I England pågår gyttjebrottning fotboll på nivåerna under Premier League och Championship.

Accrington Stanley - Plymouth Argyle

På lördag tar Ryan Lowe med sitt Plymouth Argyle till League Ones minsta arena: Crown Ground i Accrington där de ska ta sig an John Colemans Accrington Stanley.

Accrington Stanley - Plymouth Argyle

Tisdag 20:45, League One

Accrington och Plymouth är två lag som har växlat in på helt olika typer av formkurvor de senaste veckorna.

Accrington Stanley

Det helröda laget från Lancashire har visserligen tagit fem poäng från de fyra senaste matcherna men då har man bara mött lag från undre halvan av ligatabellen och prestationerna har inte sett särskilt bra ut.

De senaste fyra ligamatcherna har Accrington skapat i genomsnitt 4,5 avslut på mål vilket är marginellt mer än snittet i League One just nu. Under de fyra senaste ligamatcherna har Accrington släppt till i genomsnitt 6,5 avslut på mål, den sämsta defensiva siffran i ligan de senaste omgångarna.

Plymouth Argyle

De gröna pilgrimerna från Devon har tagit 10 poäng från de fyra senaste matcherna och det har sett bra ut.

De senaste fyra ligamatcherna har Plymouth skapat i genomsnitt 6,2 avslut på mål, den bästa offensiva siffran i ligan de senaste omgångarna.
Under de fyra senaste ligamatcherna har Plymouth släppt till i genomsnitt 3,5 avslut på mål vilket är mindre än snittet i League One just nu.

Slutsats & Speltips

Räknat på de fyra senaste ligamatcherna så har Accrington släppt till i genomsnitt 6,5 avslut på mål, den sämsta defensiva siffran i ligan de senaste omgångarna.
Räknat på de fyra senaste ligamatcherna så har Plymouth skapat i genomsnitt 6,2 avslut på mål, den bästa offensiva siffran i ligan de senaste omgångarna.
Speltips: Antal mål av Plymouth Argyle: Över 1,5.
Bäst odds just nu finns hos Betfair: 2,15.

Läs gärna mer om olika oddstyper och konsten att hantera din spelkassa.

Du hittar fler odds för matchen mellan Accrington Stanley och Plymouth Argyle här!






Antal mål av Plymouth Argyle: Över 1,5 (Spelstopp 2021-11-13 16:00) @ 2.15



Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt