Speltips: Spelvärde i kvällens League Two

Här kommer två speltips inför kvällens matcher i engelska League Two. Tipset gäller dels matchen mellan Forest Green Rovers och Grimsby Town på The New Lawn i Nailsworth och dels matchen mellan Port Vale och Cheltenham Town på Vale Park i Stoke-on-Trent; i båda fallen tycker jag att det finns spel på målmarknaden där oddsbolagen gör en liten felvärdering.

Forest Green Rovers - Grimsby Town

Fjärdeplacerade Forest Green Rovers är det lag i League Two som släppt till minst antal avslut mot sig hittills denna säsong (Forest Green Rovers har släppt till i genomsnitt 7,2 avslut mot sig per match). Bara serietvåan Cambridge och serietrean Cheltenham har släpp till marginellt färre avslut på mål mot sig hittills denna säsong (Forest Green Rovers har släppt till i genomsnitt 2,3 avslut på mål mot sig per match). Hemma på The New Lawn ser det ännu lite mer stabilt ut: Forest Green Rovers har släppt till i genomsnitt 3,6 avslut och 2,3 avslut på mål mot sig per match.
Bara 5 lag har skapat färre avslut och avslut på mål än Grimsby Town hittills denna säsong: Grimsby har skapat i genomsnitt 9,8 avslut och 3,0 avslut på mål per match. De flesta av de riktigt vassa avsluten har kommit på hemmaplan, på bortaplan har man skapat i genomsnitt 2,7 avslut på mål per match.

Port Vale - Cheltenham Town

Bara 6 lag har skapat färre avslut och avslut på mål än Port Vale hittills denna säsong: Port Vale har skapat i genomsnitt 10,2 avslut och 3,1 avslut på mål per match. Man har haft en ganska medioker skotteffektivitet hittills denna säsong med 32% av avsluten på mål som faktiskt resulterat i mål.
Bara 3 lag har släpp till marginellt färre avslut mot sig än Cheltenham Town hittills denna säsong (Cheltenham har släppt till i genomsnitt 8,3 avslut mot sig per match). Bara serietvåan Cambridge har släpp till marginellt färre avslut på mot sig hittills denna säsong (Cheltenham Town har släppt till i genomsnitt 2,1 avslut på mål mot sig per match). På bortaplan ser det löjligt stabilt ut: Cheltenham har släppt till i genomsnitt 6,6 avslut och 1,3 avslut på mål mot sig per match, vilket är minst antal tillsläppta avslut och avslut på mål på bortaplan av alla lag i serien.

Mer statistik kring League Two hittar du här!

Slutsats & Speltips

Forest Green Rovers är ett av lagen i Leageu Two som släpper till allra minst antal avslut och avslut på mål samtidigt som Grimsby Town är ett av lagen i League Two som skapar allra minst avslut och avslut på mål.
Port Vale är ett av lagen i League Two som skapar allra minst avslut och avslut på mål medans Cheltenham Town är ett av lagen i League Two som släpper till allra minst antal avslut och avslut på mål.
Speltips: Totalt antal mål för Grimsby Town: Under 0,5.
Insatsen är 3.75/10 units.
Speltips: Totalt antal mål för Port Vale: Under 0,5.
Insatsen är 3.75/10 units.

Läs gärna mer om units och konsten att hantera din spelkassa.

Du hittar fler odds för Forest Green Rovers - Grimsby Town här!

Du hittar fler odds för Port Vale - Cheltenham Town här!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt