Speltips: God Jul med två spel till annandagen!

Julen närmar sig och vi infinner oss i dan före dopparedagen. Trots julvecka och mellandagar kommer det bjudas på flertalet SHL-matcher med start på annandagen.

Här hittar du alla odds för SHL!

Annandagshockey

Blir skönt att bryta av julmaten med lite ishockey som förvisso kommer lite i skymundan på grund av den engelska fotbollens traditionsenliga ”Boxing Day”. Men ishockey från svenska ishockeys finrum finns det också plats för på annandagen och vi hittar matcher på sju SHL-arenor under torsdagen.

Brynäs-Oskarshamn

Ett hemmastarkt Brynäs mot ett ruskigt bortasvagt Oskarshamn. Men vad hände senast? Jo Oskarshamn knäpper dit Linköping borta i SAAB Arena med 3-2. Kanske inte helt rättvist, men en oerhört viktig trepoängare för jumbon Oskarshamn i det bottenmötet.

Nu möter man ett skarpare Brynäs, som fått igång maskineriet efter en trevande start. Vinst mot Örebro senast vilket betydde den femte raka segern hemma i Monitor ERP Arena.

Ett Brynäs med ljusnande skadeläge och då tänker jag främst på att Anton Rödin är tillbaka i laget och spelat de två senaste matcherna.

Oskarshamn är fortfarande seriens sämsta bortalag, med få inspelade poäng och få mål gjorda. Visserligen en trepoängare och tre mål framåt senast, men tuffare motstånd nu i ett vad som tros bli ett välfyllt Monitor ERP Arena i Gävle under annandagen.

Brynäs -1.5 Asian Handicap

Odds 2.04 Hos Betsson

Insats 3/10 Units

Här hittar du de bästa bonusarna innan du spelar!

Luleå HF-Frölunda HC

Lagen möttes för en knapp vecka sedan, i Scandinavium. En riktigt underhållande match där Frölunda vann med 1-0 efter sent avgörande av försvararen Anders Grönlund

?s=21

”Returmöte” mellan de lagen som ligger tvåa respektive trea i SHL-tabellen.

Med tanke på vilken typ av match vi bjöds på i Scandinavium är det överspelet som lockar mest i denna match. Det finns gott om offensiva kvalitéer i båda lagen och det är två lag som spelar allt målgladare matcher än tidigare under säsongen, framförallt Luleå.

Med hemmaplan och ett välfyllt Coop Norrbotten Arena bör man vilja bjuda publiken på en bra hockeymatch och det tycker jag det finns goda underlag till att bli. Med en liknande matchbild som i Scandinavium landar en sådan match en ”normal dag” på klart många fler mål än det gjorde sist. Ny match, men med fler mål, i ”Delfinen” under annandagen!

Över 4.0 Mål (insatsen tillbaka vid exakt fyra mål i matchen)

Odds 1.71 hos Unibet

Insats 3/10 Units

Med de två spelen önskar jag alla läsare en riktigt god jul!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt