Speltips: Dallas Stars-St Louis Blues

NHL-slutspelet är ett enda stort enigma i sig själv, där all logik kan förbytas till helt ologisk på ett par sekunder. Igår exv. när Islanders leder med 1-0 mot Hurricanes inför sista perioden. Laget har i två perioder spelat en grymt bra defensiv; allt enligt matchplan. Sedan tar det max en minut in i period 3 och Hurricanes är uppe i en 2-1 ledning. Helt ologiskt, eftersom med all garanti i världen var ledorden från Islanders omklädningsrummet: "Full fart från start nu. Stå inte still."

I afton kommer jag att testa att det blir mest poäng/mål i period 3. Jag spelar fyra units på det till oddset 3,25 hos bet365.com.

Dallas Stars

Laget kom ut med fart direkt senast och tog kommandot direkt. Jag gillade verkligen det jag såg defensivt av Heiskanen (superstjärna i vardande) och av goalie Ben Bishop. Han räddade 32 skott av 34 och var en vägg för Stars. Blues hade hela fem powerplays och lyckades inte omvandla ett av dem till ett mål. Det är på tok för dåligt. Stars penalty kill kan vara dagens svar, då 95,5% är facit.

St Louis Blues

Laget är ett av de vassaste road game-teams som är kvar i slutspelet. Åtta raka segrar på bortaplan och det blir förstås intressant att se om det står sig även efter kvällens match. Binnington har som Bishop för Stars varit undantaget som bekräftar regeln. Dynamiska. Står nästan alltid rätt. Tarasenko håller allt jämnt en riktigt hög nivå för Blues; ett ständigt orosmoment. Laget är dock ett par nivåer sämre än Stars i penalty kill. Snittet är 77%. Det är fattigt.

Det känns som en tuff och jämn match igen. Under 5 mål är också spelvärt, men som sagt; intressant stats gällande period 3 gör att jag väljer att ta ställning för att det blir mest poäng/mål i den sista perioden. När jag får 3,25 av Bet365.com väljer jag att spela fyra units på mest poäng/mål i period 3.

Bästa oddsjämförelser Stars-Blues finner du här: https://1x2.se/odds/k1MktDxNSG8HW/dallas-stars-st-louis-blues






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt