Ett fåtal matcher i natten NHL, men vi blir serverad en godbit från Washington, där Capitals tar emot Minnesota Wild. Caps har fyra matcher hemma i följd nu och det är en skön känsla för dem. Mötte Lightning senast och fick stryk på övertid genom att komma tillbaka i matchen vid två tillfällen. Tampa Bay Lightning är riktigt vassa i år och det är ingen skam att ta stryk av dessa. I natt möter Capitals ett Wild som hänger på gärsgården gällande slutspel eller inte...

Jag kommer spela Capitals -1,5 mål till oddset 2,55 hos bet365.com.

Washington Capitals

Laget är femte poängrikaste laget i hela NHL och har gjort en strålande säsong. Ovechkin har hela 87 poän framåt och vår Bäckström är återigen på G mot +70 totala poäng. Imponerande siffror. Capitals frenesi i anfallszon är intakt, samtidigt som försvaret och Holtby (.907 i saving percentage) spelar exemplariskt. Capitals har mött Wild en gång tidigare i och vann då med 5-2. Även om Wild är i behov av points spelar också Capitals för sin Metropolitan-division.

Minnesota Wild

Laget kämpar så gott de kan för att försöka skaffa sig den där sista wild card-spoten, men de gör det svårt för sig genom att spela en på tok för ojämn ishockey. Visst Parise levererar en storsäsong igen, men det krävs mer om laget skall nå slutspel. Målvaktsspelet med Dubnyk lämnar en del övrigt att önska (1-4 i sina fem senaste).

Värt att notera

  1. Ovechkin har gjort 48 mål framåt och är två kort att nå 50 mål. Kanske kommer ikväll?
  2. 7-2-1 är Caps i sina 10 senaste matcher.
  3. Caps spelar fyra raka hemmamatcher nu och det gör gott i själen.
  4. Wild är som sagt en poäng från wild card-spoten
  5. 3-4-3 är Wilds senaste 10 matcher och det räcker helt enkelt inte.
  6. Wilds Dubnyk ligger under .9 och har bara .872 på de fem senaste.

Jag är övertygad om att Capitals vinner i afton och spelar -1,5 till oddset 2,55 hos Bet365.com.

Bästa oddsjämförelser Capitals-Wild finner ni här: https://1x2.se/odds/qM77cW3nUW2fP/washington-capitals-minnesota-wild

Alla rekar
Capitals -1,5
2019-03-23 00:00
Washington Capitals-Minnesota Wild
4.00 u
-4.00 u
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00
Ett inlägg av
Don Kiwi Don Kiwi