Speltips: JS Hercules - FC Inter - Målfest i Uleåborg

Finland 3/17

Lördagens bloggspel gick helt trevligt när FC Lahti löste sina alla tre EH linor i cupmatchen mot FC Kiisto, annars var också lördagen en helt trevlig dag när dom flesta spelen hittade hem och dagen slutade i lite under +30 u. Nu under söndagen har vi inte direkt ett stort utbud av matcher som skall spelas här i Finland när det spelas bara den sista matchen i 16-dels finalerna av finska cupen och en match i U20 kvalet. Har valt att i dagens blogg skriva ner några ord om den sista cupmatchen.

JS Hercules

Uleåbogslaget JS Hercules som normalt håller till i Kakkonen har såhär långt haft marginalerna på rätt sida när man har tagit sig såhär långt i årets finska cup. Man började med att vinna sin grupp i Kakkosen Cup som bestod av RoPS 2, OLS & PS Kemi. Man slutade i gruppspelet på samma poäng som RoPS 2 & OLS men gick vidare med bättre målskillnad än dom övriga två lagen. I kvartsfinalen av Kakkosen Cup spelade man 0-0 mot FC Jazz för att sedan vinna på straffar. I semifinalen mötte man sen KaaPo i en match som slutade 2-2, där hämtade man upp ett 2-0 underläge under matchens sista 30 minuter för att sedan återigen vinna på straffar. Detta betyder att man senare under sommaren kommer att möta IF Gnistan i finalen av årets Kakkosen Cup.

Inför dagens match säger JS Hercules huvudtränare Mikko Isokangas att laget har förberett sig på ett normalt sätt och att man har en normal träningsvecka bakom sig. Mikko förväntar sig att man under söndag skall klara av att spela ett disciplinerat försvarsspel och hålla koncentrationen i 90 minuter eller längre om det behövs. Enligt honom blir detta det första ordentliga testet för laget som till stora delar består av unga och rätt så orutinerade spelare. Till matchen kan man komma med en rätt så fulltalig trupp när den enda spelare som saknas pga skada är Kalim Amokachi.

FC Inter

Åbolaget FC Inter tog sig vidare från gruppspelet av finska cupen när man slutade på andra plats i sin grupp. Från 5 spelade matcher vann man 3 och förlorade 2 med målskillnaden 7-6. Det som utmärkte FC Inter under gruppspelet var att man i stora delar av sina matcher spelade defensivt bra, framförallt om man jämför det med hur man såg ut förra säsongen när man läckte in mål i typ varje match.

Inför matchen mot JS Hercules sager FC Inters tränare José Riveiro att man har all respekt för motståndaren även om man självklart ses som favoriter i matchen. Han förväntar sig att man kommer att ställas mot ett motiverat lag som kommer att ge allt i alla situationer. Han säger ännu att JS Hercules har en del mycket duktiga spelare så han förväntar sig att det egna laget hålls vaken i 90 minuter.

Till Uleåborg reste FC Inter i lördags och man hade med sig en rätt så ordinarie trupp, saknas gör avstängde Alvara Muñiz som tog ett idiotiskt rött kort i den sista gruppspelsmatchen mot FC Honka. Hemma i Åbo stannade också Elias Maastokangas, Joona Järvistö & Albion Ademi som alla inte ännu har återhämtat sig fullt från sina skador. Med i truppen har man idag nye argentinska försvararen Luciano Balbin som också finns i dagens öppningselva. FC Inter inleder idag med följande öppningselva, vilket mera eller mindre är en elva som man kunde inleda en valfri Veikkausliiga match med också.

Om man vill hitta några svaga punker i dagens öppningselva så ligger det väl just i defensiven när man idag startar med reservmålvakten samtidigt som man har en del ordinarie defensiva spelare utanför öppningselvan.

Speltips och analys

Förväntar mig rätt så liknande matchbild här som i dom andra matcherna var ett Veikkausliiga lag har mött ett lag från dom lägre serierna. FC Inter lär vara det bollförande laget här i matchen och skapa en hel del med målchanser. Lägger vi till ännu att man har en bra offensiv på planen idag med Valencic och Furuholm så förväntar jag mig att man skall lyckas få till en del med mål idag. JS Hercules i sin tur har också en del duktiga offensiva spelare på planen idag och jag tror mig att man kan lyckas med att skapa någon målchans idag och kanske till och med lyckas med att göra ett mål. Hade först som avsikt att spela FC Inter -2.25 AH men tycker att oddset är aningen för lågt där. Förväntar mig att FC Inter skall klara av att göra 3-4 mål idag samtidigt som jag som sagt tror också att JS Hercules kan lyckas med att göra ett mål idag, därför kommer mitt spel denna gång att vara över 3.5 mål till oddset 1.825 med 3/5 u hos 1.825 hos bet365. Spelar man hos SBObet så finns samma spel där till oddset 1.88.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.