Speltips: Lazio vs Milan - Skadeproblem

AC Milan 2/26

Coppa Italia är på schemat under tisdagen och det är det första mötet utav två som utspelar sig i Rom dit Milan rest för sitt möte med Lazio. Det är semifinaler och för första gången på ett bra tag är varken Juventus, Napoli, Inter eller Roma med och kämpar om titeln, vilket betyder att det är en utmärkt chans för lag som Lazio, Fiorentina, Atalanta och Milan att kröna sin säsong med en cup-titel.

Lazio

Det kunde dock vara muntrare i Lazioläger, februari har varit tung för det ljusblå laget och man har både åkt ur Europa League samt tappat mark i racet om en topp 4-plats. Ligaformen är dessutom iskall och man har tre förluster på sina fem senaste matcher, utöver de dubbla förlusterna mot Sevilla i Europa League då. Segrar med uddamålet har tagits mot Frosinone och Empoli.

För att göra läget värre har man en skadekris som drabbat försvaret, där man enbart har en tillgänglig mittback inför mötet med Milan ikväll. Tur i oturen då att det är just Acerbi som är uttagbar och vid sin sida förväntas Lucas Leiva att kliva in, en position han fått tränat i under veckan.

Milan

Muntrare är det i det rödsvarta lägret där Milan är i strålande form, två kryss mot Roma och Napoli har följts upp utav tre raka segrar och man är nu bara en poäng bakom stadsrivalen Inter. Namnet på allas läppar är Piatek som sedan sin ankomst fortsatt att måla, men trion på mittfältet med Bakayoko, Kessie och Paqueta ser extremt stabil ut och kompletterar varandra väldigt fint.

Även försvaret har varit i en otrolig form med kapten Romagnoli och Donnarumma i mål som framträdande ledare, ikväll förväntas Laxalt kliva in på en ytterbacksroll istället för Rodriguez men i övrigt är man intakta. På topp sägs Borini starta före Calhanoglu men med tanke på sen senares iskalla säsong behöver det inte vara ett särskilt stort tapp.

Jämför oddsen inför matchen hos de olika spelbolagen här

Speltips

Det är ganska tydligt när vi gått igenom lagen vilken sida man bör lägga sina pengar på och mitt speltips kommer att landa på Milan här främst för att jag håller matchen som väldigt jämn och att vi får en pluslina på bortalaget här vilket genererar ett spelvärde vi inte kan undgå. Jag är ganska övertygad om att det också blir en målsnål historia trots Piatek och Immobile i varsitt lag, för med den backlinjen Lazio kommer med måste man se till att den får tillräckligt stöd från mittfältet. Man förväntas starta med nyförvärvet Romulo också vilken definitivt kommer att användas som ett extra stöd bakåt, där Correa och Immobile lämnas det offensiva ansvaret. Milan själva bör få se en hel del boll, medans man själva inte kommer att vilja riskera någonting i sann Gattuso-anda utan mycket lär vara ett ganska baktungt Milan som spelar bollen i backlinjen för att locka upp Lazio i höga positioner. Således vill jag ta två spel här.

Milan +0.5 som spelas till oddset 1.71 hos Svenska Spel samt en reducerad insats på U1.5 mål i matchen till 3.27 även det hos Svenska spel.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt