New York Rangers med allas vår "Hank" i huvudrollen när laget tar emot ett av NHL's hetaste lag för dagen; Toronto Maple Leafs. Lundqvist skall inte belastas för att Rangers förlorat tre av sina senaste fyra. Laget är inte tillräckligt heta när det gäller och deras defensiv spretar för mycket för att någon skall vara nöjd. Coach Quinn var sabla förbaskad senast och såg till att gamle hjälten Mark Messier kom ner i en periodpaus och peppade upp gänget. Rangers är inte som de varit och till kvällens fajt kommer inte "Hank" att stå och det gör att mitt speltips om Leafs -1,5 mål känns än mer relevant. Georgiev kommer stå i kassen och det är inget plus...

Toronto Maple Leafs spelar "back-to-back" och låter goalie nr 2 Sparks stå i mål. Sparks har aldrig mött Rangers och det är således hans första match i Madison Square Garden. Detta är Sparks 13 outing i år och han skall försöka säkerställa sin åttonde vinst i kassen. Vad säger vi då om Leafs övertidsvinst mot Habs igår? Jo, det finns så mycket talang och djup i det här laget (särskilt när Muzzin förstärkt defense) att de är svåra att stå emot. Habs lyckade spela tajt i defensiven, vilket gjorde att Matthews och Marner fick dåligt med yta till att skapa något konstruktivt.

Värt att notera:

  1. Lagen har mötts 613 gånger. Leafs har vunnit de fyra senaste matcherna och skall försöka nypa en femte.
  2. Leafs Tavares (tidigare Islanders) har gjort 40 poäng på totalt 44 matcher mot Rangers. För er som söker specialtips kan testa bet365 och Tavares som målskytt - odds: 1,76.
  3. Rangers Zibanejad är deras bäste målgörare och har varit otroligt nyttig för Rangers över en längre tid.
  4. Leafs powerplay var genant uselt mot Habs igår (0-3) och det duger inte.
  5. Rangers penaltykilling är 77% och det gör att den statsen petar ner Rangers till nr 26 i ligan.

Speltips:

Jag tycker spelet Leafs -1,5 mål till oddset 2,70 hos Bet365 känns väldigt intressant och nu med vetskap om att Henrik Lundqvist inte skall stå i mål gör det spelet än mer intressant. Rangers är i en rebuild och deras defensiv är för långsam för att kunna stå emot Leafs tunga, tuffa kedjor. Jag är inne på att Matthews och Tavares kommer få en field day mot Rangers defensiv. Visst; Leafs spelar back-to-back, men att spela i MSG är alltid extra taggat och i afton kommer Babcocks mannar leverera igen och ta sin femte raka seger mot Rangers.

Oddsjämförelse: https://1x2.se/odds/ishockey/usa/nhl

/Don Kiwin.

Alla rekar
Leafs -1,5 mål
2019-02-11 02:05
New York Rangers-Toronto Maple Leafs
4.00 u
-4.00 u
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00
Ett inlägg av
Don Kiwi Don Kiwi