Marknaden betalar i skrivande stund (24 h innan avspark) ut över 1.70 gånger insatsen på rak Sevilla-seger, allt över 1.70 är taget alla dagar i veckan.

SEVILLA

Sevilla har just nu den sista CL-platsen även fast lag som Getafe, Betis och Alavés jagar tajt bakom. Förvisso stundar ett hett EL-möte mot Lazio redan på torsdag men resan till Rom är kort och jag tror inte tränare Machín vilar några nyckelspelare här. Visst, formen är inte den bästa men på hemmaplan har man vunnit sju utav de åtta senaste matcherna varav också ett kryss mot Atleti. Skadeläget är klart godkänd med mindre frågetecken på Aleix och Navas - spelare som dock redan har fullgoda ersättare i Promes samt Escudero. Framåt sett är trion bestående av Sarabia, Silva och Ben Yedder ett hot mot alla lag i La Liga. På mitten styr Banega det mesta och han är ofta strået vassare just på hemmaplan. Sevilla har tre raka hemmasegrar mot Eibar och fyra raka hållna nollor mot samma motstånd.

(3-4-1-2): Vaclik, Gomez, Kjaer, Carrico, Escudero, Vázquez, Banega, Promes, Sarabia, Silva, Ben Yedder

EIBAR

Eibar är ett klassiskt mittenlag som även denna säsong ser ut att parkera på en stabil plats i mitten rike. Formen är rätt god med tre raka utan förlust. Bortalagets stora problem är dock det svaga bortaspelet, bara en seger hittills vilket så klart är lite för svagt. Just nu är raden uppe i sex raka bortamatcher utan seger där man misslyckats med att näta i fyra. På skadelistan finns den tilltänkta förstamålvakten Marko Dimitrovic.

(4-4-2): Riesgo, Cote, Arbilla, Ramis, Pena, Cucurella, Diop, Jordán, Orellana, Enrich, Charles

SPELTIPS OCH ANALYS

Jag vidhåller min ståndpunkt att Sevilla fortsatt är ett av Europas absolut bästa hemmalag. Med en oddsmarknad som betalar ut över 1.70 på Sevilla är mitt spel på hemmalaget givet.

https://1x2.se/odds/6B7YIDlESwT1/sevilla-fc-sd-eibar

Alla rekar
FC Sevilla
2019-02-10 18:30
Sevilla FC - SD Eibar
1.00 u
-1.00 u
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00
Ett inlägg av
Christopher Kviborg Christopher Kviborg