Speltips: Werder Bremen vs. Eintracht Frankfurt - Bra förutsättningar

Frankfurt 1/25

Helgen är strax här och under lördagen har vi som vanligt ett fint utbud för oss alla som gillar Europeisk fotboll. Den klassiska kvällsmatchen i Bundesliga består denna lördag utav ett möte mellan Werder Bremen och Eintracht Frankfurt som jag tänkte kika lite närmare på.

Werder Bremen

Bremen ligger för närvarande på en nionde plats i Bundesliga och har precis börjat hitta tillbaka lite till det spel som fick dem att snabbt placera sig runt toppen tidigt in på säsongen. Den fina starten följdes nämnligen utav en ganska dyster period men man har åtminstone två segrar nu på sina fem senaste matcher. Det gick också lite för bra och det var några för många bollar som studsade rätt under den där perioden runt augusti/september och man befinner sig nu mer på en rimligare placering, kanske fortsatt något snäpp för högt.

Resultatraden är ganska straight forward - vinsterna har kommit emot Dusseldorf och senast mot klappkassa Hannover, medans man avverkat Bayern och Dortmund mellan dessa. Det är däremot en trupp som återfått flera spelare från skador och under lördagen så har man tillgång till samtliga som konkurrerar om en startplats.

Vilka som spelar är inte helt klart ännu enligt tränare Kohfeldt och då syftar han framförallt på mittfältskonstellationen inför matchen och vilken mittback utav Langkamp och Veljkovic som kommer att starta brevid Moisander. Valet tycks avgöras när han bestämt sig om man vill pressa högt eller utgå från en lägre position i plan.

Eintracht Frankfurt

Frankfurt inledde sin Ruckrunde, den andra halvan utav säsongen, genom att slå Freiburg hemma. Det såg till en början lite trögt ut, men så växlade man upp i andra delen utav första halvlek och avgjorde matchen på en kvart med ett varsitt mål ifrån Jovic, Rebic och Haller. Den fruktade trion har en enorm säsong och fortsätter att producera otroliga nummer i statistiken. Trions mål mot Freiburg här nedan.

Nytillkomnde Rode gjorde en fin match vilket var viktigt när man tittar framåt, att få in en stabil, mer defensivt orienterad spelare på mitten kommer att vara avgörande om han kan fortsätta så, med tanke på att Europa League-slutspelet inleds nu i februari. Det är nog ingen högoddsare att han får fortsätta från start här nu när han togs av efter 70 minuter mot Freiburg. Isåfall lär också en ifrån den offensiva trion som startade sist börja på bänken, troligtvis Rebic, vilket trots sin förmåga vore ett smart drag och något jag tror tränare Hutter också kommer att göra. Han är en offensiv coach, men har visat att han besitter en extrem smartness och något naivt "tuta och köra"-spel på bortaplan i Bundesliga existerar inte.

Speltips

Det är också en approach som vunnit Eintracht många poäng på bortaplan och när man möter ett lag som Bremen och tvingar de att föra matchen trots sin egna offensiva spets finns mycket att vinna, vilket vi till exempel såg Leverkusen göra under Hinrunde och resulterade i hela 6 gjorda mål. Något sådant resultat förväntar jag mig inte här, men lyckas man att ställa om på Werder Bremen kommer man att få åtnjuta stora ytor.

Skulle matchen mynna ut i ett massivt bollinnehav för bortalaget så bör inte det heller vara fel, Bremen är ett utav seriens sämsta omställningslag då de saknar en del fart och man verkar även sakna spetsen i dessa lägen som ofta resulterar i en pass för mycket och man tappar det tillfälliga numerära överläget. Man brister helt enkelt i beslutsfattandet.Matchbilden bör bli gynnsam för Eintracht mot ett Bremen som inte slagit ett topp 10-lag på 11 försök i ligan (Wolfsburg 5e okt senast) och har en del att bevisa innan jag börjar anförtro dem i ett sådant här möte.

Hitta bästa oddsen inför matchen här

Bortalaget finns med Draw No Bet-alternativ till odds runt 2.0 om du letar och det är helt suveränt, jag tar dock av mig hängslena i denna match och med gott mod spelar Eintracht Frankfurt -0.5 till 2.70. Oddset finns hos Bethard, Hajper och även andra EU-aktörer.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.