Kan fort bli en underholdende og jevn kamp her. Toplaget Sydney tar i mot et Adelaide som som spiller godt for tiden, men ikke fått helt max betalt enda (synes jeg).

Sydney

Sydney fikk sin winning streak ødelagt sist kamp da de tapte 3-1 borte mot serielederne Perth Glory. De er nok ganske så motiverte for en seier her skal de holde følge med toppen, noe de helt klart har potensiale til. Sydney ligger på 3.plass med 7-2-3 24-16 og 23p. Som man kan se så har de ingen problemer med å score mål med spillere som Le Fondre og Brosque på topp. Le Fondre scorer i hver kamp han spiller omtrent og står med nydelige 11 mål på 12 kamper! Som sagt så har de ingen problemer med å gjøre mål, men de har ikke imponert voldsomt bakover i år synes jeg. Den første kampen Sydney spilte i år vant de 0-3 borte mot Melbourne City, de 11 siste kampene de har spilt har de både scoret og sluppet inn mål. Altså 11 BTTS`ere på rad og 10 av dem BTTS & O2.5 :P

Til denne kampen så har de ingen nye ute, og vil mest sannsynlig stille med samme lag som sist kamp.

Adelaide

Adelaide har vinglet litt så langt i år. Det jeg har sett har ikke vært dårlig, og ofte ikke hatt helt marginene på sin side. De skal få det tøft her borte mot et av ligaens aller beste lag. Men skal ikke avskrive de helt, i alle fall ikke fra å gjøre mål. De scorer ikke like mye som Sydney dog, men de står med 5-4-3 16-13 og 19p. Adelaide kommer fra en sterk 2-0 seier hjemme sist kamp mot Melbourne Victory. Borte har de spilt bare 4 kamper og står med 3-0-1 og 8-4. Mao de har spilt bra borte i år, selv om motstanden i alle kampene ikke har vært helt top notch.

Til denne kampen vil Vince Lia og Mirko Boland være tilbake i troppen, ellers er ingen nye ute.

Siste tanker og spill

Med tanke på hvordan Sydney har spilt i år så har jeg god tru på at de vil score her. Sydney har også vist at de slipper inn ofte mål da de har sluppet inn mål i 11/12 kamper i år. Adelaide som har vist at de kan spille god fotball i år de også, og de skal ha greie muligheter for mål disse også. Ser for meg en tett kamp hvos Sydney kommer til å kjøre + endel mål.

Mitt spill blir:

BTTS & O2.5 @bet365 til 2.10 med 4/10u
Alla rekar
BTTS & O2.5
2019-01-13 08:00
Sydney FC - Adelaide United FC
4.00 u
4.40 u
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00
Ett inlägg av
Measan Measan