To lag som er i storform her, og her mener jeg det skal være gode muligheter for at vi får se endel mål.

Wellington Phoenix

Wellington Phoenix står uten tap de siste 9 kampene! For å henge med topplagene så er en seier her på hjemmebane viktig. De står med 6-5-3 og 23-20. Hjemme så står de med 4-1-2 og 13-11. Mao de scorer og slipper inn mye på eget gress. Hjemme så har 5/7 kamper gått O2.5, og de har sluppet inn mål i alle hjemmekampene sine, utenom da de vant 2-0 mot elendige Central Coast Mariners.

Fremover på banen er gode og har spillere som Krishna som gjør mål nesten hver kamp. Krishna er topscorer i ligaen med 11mål. (Samme som Le Fondre) De tre siste kampene til WP så har Krishna scora 2 mål i alle tre, så kan trygt si han er i meget god form.

Til denne kampen så har de ingen spesielle ute, og vil mest sannsynlig stille med samme lag som sist da de spilte 3-3 borte mot Melbourne Victory. (De to foregående kampene har endt med 3-2 hjemme mot Central Coast Mariners og 2-3 borte mot WSW)

Sydney FC

Enda et lag i god form. Sydney snubla mot serielederne, Perth, for tre kamper siden. Da tapte de 1-3 borte. Ellers står de med 6-0-1 siste 7. 9 av de siste 10 kampene til Sydney så har begge lag scoret og gått over 2.5! Totalt så står de med 9-2-3 og 27-17. Borte så står de med 4-2-1 og 13-8. Mao de scorer mye, enten det er hjemme eller borte.

Man kan snakke om at Wellington Phoenix er sterke fremover på banen, men jeg vil si Sydney er enda farligere og har flere gode spillere som kan score mål. Som skrevet over her så har dem Le Fondre, som er toppscorer sammen med Krishna, som står med 11mål. En annen en som har vist at han kan gjøre mål er Brosque, som står med 6mål.

Til denne kampen så kommer Brilliante, Ninkovic og Retre tilbake i troppen. Ellers har de ingen av viktig kaliber ute til denne kampen.

Siste tanker og spill.

Begge lag stiller sterkt her, og vi har to lag som har vist at de både kan slipper inn, og ikke minst score mye. Sist disse møttes var i desember. Det var før Sydney hadde våknet fra dvalen sin, og Wellington Phoenix vant 1-3 borte. Jeg trur ikke vi får se et slikt resultat denne gangen dog. Sydney er i mine øyne små favoritter, men man skal ikke avskrive WP i det hele tatt. Synes det blir for risikabelt å spille 1X2 her, men å spille på mål synes jeg er rimelig innafor til god odds. Jeg spiller:

Båda lag gjør mål +O2.5 til 1.95 @bet365 med 4/10u (O2.75 til 1.925 er heller ingen dårlig spill)

Alla rekar

BTTS & O2.5

Wellington Phoenix FC - Sydney FC

bet365 1.95
4.00 u
  • -4.00 u
    Resultat

Ett inlägg av