Speltips: Speltips: Toronto Maple Leafs - Detroit Red Wings - 7/12 - Skottspel på forward

Toronto 8/11

ANDREAS ATHANASIOU IGEN

Förra spelet på käre Andreas i Red Wings satt. Red Wings fick dock en betydligt större offensiv möjlighet här mot Tampa än vad jag hade räknat med där Tampa i stort sett struntade totalt i sin defensiv bitvis kändes det som och det gjorde att det blev onödigt nära förlust på skottspelen med Larkin och Athanasiou. Just Larkin kände jag direkt att den var betydligt mer orolig och han fick en brutalt med bärande roll utan Mantha som annars skjuter helt okej ändå. Jag är inte så sugen på att spela just Larkin igen även om man får 3.5 linan att slå på igen. Istället går jag på vinnande konceptet och spelar på Athanasiou igen här som vann förra gången.

Han kommer förmodligen inte spela 1st powerplay heller denna gången utan agera center i andra PP vilket minskar risken för att han får agera sniper i deras huvud-PP. Problemet är att hans trend pekar mot en ökning i skott vilket man såklart ska ta hänsyn till men då på en oförändrad lina. Här se vi en ökning på 2.5 till 3.0 vilket gör att trenden i sig blir ointressant då linan flyttats. Finns det en rimlig chans att han fortsätter sin ökning i skott? Nej det gör det inte men samtidigt finns det en chans att gammal statistik blir orelevant ändå då det ändå blir en höjning i sig på hans AVG.

SENASTE FEM MATCHERNA

Kollar vi senaste fem matcherna så har han gått under tre skott 4/5 matcher vilket talar för våran fördel. Och här man kan tro att det bör räknas som ett heavybet sett till formen men det som också talar mot oss är att han fått enorm speltid i Manthas frånvaro och han speltid kan jämföras med tex Matthews, Mackinnon och Crosby vilket i sig känns ganska absurt. Men det är bara på senaste två matcher, för innan det har man landat på 14, 16 och 14minuter per match.

Denna säsongen har han en snittspeltid på 16:35 minuter och förra sädongen 15:19. Intressant är att hans totala skott förra säsongen var 17071 matcher och här kan ju direkt räkna på att det inte är en 4 skott per game skytt direkt. Nu kommer han förmodligen hamna i en kedja med Nielsen och Vanek som jag ändå också ser som skyttar snarare än playmaker även om båda två känns rostiga överlag och inte alls lika skjutbenägna längre.

Spelet

  • Athanasiou U 3.0 Skott på mål @ 1.80 (1.60) NordicBet
  • *Från Flyers match: Giroux U 3.0 SOG @ 1.90

H2H Statistik och Odds på denna matchen

H2H Statistik

Bästa oddsbonusarna

Innan du spelar kolla om du tagit alla bonusar som finns.

BÄSTA ODDSBONUSARNA

Jämför NHL Odds

JÄMFÖR NHL ODDS

Trupper

TRUPPER






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt