Johnny Boychuk

Islanders defensiva back gör sig påmind ännu en gång när man återigen står skriven under listan på Nordicbets skottspel. Man kan tycka det är ganska chockerande att vi får se en defensiv back med en realtivt hög skottlina sett till rollen han spelar. Men när man granskar det närmare så ser det faktiskt ut som Boychuk skjutit en del den här säsongen och det är inget jag dirkekt tänkt på då jag inte alls ser Islanders matcher utan förlitar mig på statistiken där. Förra säsongen hade Boychuk 141 skott på 58 matcher men då hade Islanders lagmässigt det bättre ställt på skottfronten som lag.

Sett till hans läga skottprocent så är det troligen att han letar styrningar för jag ser han verkligen inte som en offensivt skicklig back likt Leddy eller Pulock i Islanders som normalt sköter skotten från point. Att Boychuck överpresterar i skottväg är det inget snack om, frågan är bara hur mycket och om det kommer vara i vår fördel i detta möte.

Islanders skjuter minst i ligan

Islanders möter Penguins på bortaplan och redan där är man väldigt stor underdog både spelmässigt och oddsmässigt så man lär få det tufft och inte alls ha kontrollen över matchen tror jag. Kollar man vilka lag som dessutom skjutit minst skott per match så är Islanders rakt upp i toppen så lagmässigt har man definitivt problem även under coach Trotz som hyllats. Islanders ser jag som ett offensivt lag så om det inte står rätt till där så brukar det resultera i ännu större problem och redan nu tror jag vi kommer få se Islanders börja vika ner sig i sina matcher.

Det är oklart vilken taktik Islanders kommer köra här men jag är ganska säker på att man kommer ha ett underläge i antalet skott mot Penguins och det är ju fördel för vårat spel helt klart. Jag tycker att Islanders anfall underpresterat i skottväg i år och det vore mer rimligt om vi snart får se en smidig övergång där spelare som Barzal, Eberle och Bailey skjuter mer och att backana tar mindre skott från point.

SpeleN

  • Boychuk Under 2.5 Skott på mål @ 1.92 (1.70) NordicBet och Bethard

H2H Statistik och Odds på denna matchen

H2H Statistik

Bästa oddsbonusarna

Innan du spelar kolla om du tagit alla bonusar som finns.

BÄSTA ODDSBONUSARNA

Jämför NHL Odds

JÄMFÖR NHL ODDS

Trupper

TRUPPER

Alla rekar
Ett inlägg av
Ludwig "NHLPlus" Ludwig "NHLPlus"