Speltips: New York Islanders - Washington Capitals - Bristerna hos hemmalaget är större

Washington Capitals 26/11

Överpresterat?

Frågan är ju här om Islanders har överpresterat hittills eller inte. Jag tycker man ganska enkelt kan säga att Islanders har det och ser man till lite djupare stats så bör man huvudsakligen släppt in mycket mer mål och med sett till deras trupp så kan man tydligt se en del brister i deras försvar som kan klassas som en genre som tillhör den sämre delen i ligan. Coach Trotz hyllas stort och när laget för en gångs skull ligger på en bra +/- så undrar ju såklart alla hur länge det ska hålla i sig. Produktion framåt har ändå inte varit extrem och jag saknar en växel i ledande trion Lee, Barzal och Bailey fortfarande men annars har deras secondary scoring sett bra ut med Filppula och Nelson bland annat. Man blir ändå lite fundersam till hur Islanders lyckats hålla sig så högt upp när man inte har någon outstanding i laget hittills och man får väl nästan säga att målvakterna får ta all kredd här för den temporära lyckan som ännu finns hos Islanders.

Capitals en högre växel

Capitals har växlat upp rejält nu och har kammat hem en rad vinster i ryggen och det blev som en injektion när laget fick tillbaka Tom Wilson bredvid Ovechkin och där har produktion varit outstanding ända sen han kom tillbaka. Capitals har egentligen mycket färre brister än Islanders men har sett rätt bleka ut den här säsongen där man är en skugga av sig själv. Jag vill tro att Capitals är ett mycket bättre lag än Islanders och framförallt så är man bra mycket stabilare och har varit senaste åren och det är sällan vi får se ett Capitals inte höja sig under säsongen. Jag tror det finns mer att hämta här hos Capitals och inte minst deras offensiv som ändå är helt okej även med sina skador.

Capitals har bättre försvar och målvakt och spelsystemet man har bör inte gynna Islanders direkt heller. Att Oshie och Kuznetsov är borta väger såklart tungt men hade dom varit med hade vi aldrig fått se i närheten av dessa oddsen och det är ett sådant läge det också blir extra svårt för bolagen att värdera oddsen korrekt och då tycker jag att man kan få dessa värden pga överreaktioner från bolagen som i detta fallet landat i att man tycker Islanders är ett rätt så bra lag vilket jag inte håller med om.

Speltipset

Här tycker jag Capitals moneyline till 2.00 oddset lockar och jag har svårt att se att man ska favorisera ett lag så hårt som Islanders ändå blir här. Visst om det vore ett lag som ändå är riktigt bra egentligen men jag har svårt att tänka positivt när jag ser ett lag som helt klart överpresterar och aldrig ska vara i närheten av dom siffrorna annars. Hade Oilers varit motståndet här istället för Islanders då hade jag nästan köpt oddsen men här bor Capitals ML stå i 1.85ish cirka. Det är ändå Holtby confirmed som målvakt hos Capitals.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt