Speltips: Los Angeles Kings - Edmonton Oilers - Bra värde på hemmalaget

LA Kings 24/11

Har Kings nått botten?

Ja det finns ingen rimlig förklaring till varför man Kings skulle kunna gå sämre än vad man gör just nu helt enkelt. Journalister som följer laget nära säger alla samma sak att det saknas kemi i spelet och att viljan inte finns där helt enkelt. Fansen gastar i princip enbart på twitter och säger "We are so slow" och att det är ett gammalt och segt Kings vi fått se på planen här i år. Jag håller inte riktigt med fansen att det är deras icke-snabba hockey som ställer till det för Kings. Man har inte fått en enda kedja att klicka och när Kopitar är ett skugga av sin förra säsong måste någon annan leda laget och Carter/Kovalchuk är i min mening 2nd liners som spelar bra om laget redan går bra och fungerar som en spets och ingen grundpelare som håller uppe lagbygget.

Men Kings overall ser inte alls dåligt ut på pappret så det är lite svårt att förstå då spelarmaterialet ändå finns där och det är ett top15 lag utan tvekan sett till spelarna. Problemet med Kings är att deras special teams är totalt genomusla och Kings som är ett defensivt lag i deras spelsätt och också varit corsimästare senaste 5 åren måste i princip leverera ett grymt special team och dessutom ha försvar och målvakt i toppnivå. Att anfallet inte är explosivt har man vetat i 10 år med Kings och det förklarar ju varför laget har haft det absolut högsta Ö 5.5 oddset av alla lag i ligan senaste åren. Quick är sönder och laget har i princip gett upp säsongen nu när man är så långt efter.

Oilers faller gång på gång

Coachbyte i laget nyligen och man börjar bli rätt desperata att få igång fler kedjor än första. Man har stora problem med secondary scoring, försvar och målvakt och man har en väldigt svag bredd i lagbygget följt av ett mindre bra försvar där kanske den bästa försvararen har en sämre säsong just nu dessutom. Jag tror verkligen inte på slutspel här även om deras Division är rätt pinsam just nu där ett lag i princip kan få en gratisplats när lag som Ducks, Vegas och Kings vikt ner sig. Men det gör inte Oilers till ett bra lag direkt bara för man är och nosar på top15.

Faktum är att Oilers egentligen är väldigt risiga och det är som att inte media vill inse att Oilers har så stora problem som man faktiskt har. I oddssättningen i den här matchen så har spelbolagen alltså valt att ha Kings som en underdog på hemmaplan mot Oilers vilket är rätt sjukt. Visst om det varit ett lag som Canucks då hade jag köpt 2.15 oddsen på ML hemma men inte när det gäller Kings. Kings har ett bra lag och problemen kan omöjligt kvarstå säsongen ut. Håller inte med att bolagen skönmålar Oilers odds sådär mycket.

Speltipset

Kings moneyline till oddsen 2.15 hos sbtechbolagen som Bethard kommer att spelas här. Jag tycker matchen i princip är 50/50 och att vi sen får en hemmafördel så rätt odds borde snarare vara runt 1.88 på Kings här och inte 2.15. Två lag med brister där båda lagen egentligen har samma nivå men där ena laget störtat säsongen och då måste oddssättarna agera så här. Men det finns fler exempel som talar för motsatsen där Vegas ändå har kvar respekten hos bolagen trots dåliga starten. Men andra ord så är tveksamt om vi kommer slå asiens öppningsodds här då Pinny ibland går efter trender också.

Tror DOCK aldrig i livet vi får se ett odds över 2.15 på Kings när fler odds kommer ut imorgon på ett hemmalag som Kings. Finns ingen rimlig anledning att tro att Oilers som knappt är bättre laget i sina matcher ska kunna dominera Kings på bortaplan. Kings har snarare problem mot lag som Wild, Preds eller andra lag med bredd som trycker tillbaka Kings i matcherna. Mot spetslag bör Kings kunna fokusera på att stänga ner first linen och sen har Kings faktiskt bättre trupp och hemmafördel. Jag hade varit mer orolig om man mött tex Ducks till och med.

  • Kings ML @ 2.15 Bethard eller annan Sbtechsida





Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.